perjantai 14. lokakuuta 2016

Muutama joulukortti

Vaikken kovasti vielä jouluhömpötyksestä välitäkään, ollaan täällä kuitenkin askarreltu jo muutama joulukortti. En tiedä vaikuttiko askarteluhuoneen siivous uuteen innostukseen korttien teossa. Sain myös mukavaa postia liittyen kortteihini, joten näitä on taas ollut mukava tehdä.Kaikki tarvikkeet näihin kortteihin löytyivät omista varastoista. Vintage-kuvissa on vaan jotain taikaa, ne sopivat mielestäni joulukortteihin erinomaisesti!Näihin kortteihin embossasin myös kimalletta koristeeksi. Kimallusta on vaan niin hankala saada näkymään kuvissa.

Olen kovasti miettinyt, millaisilla joulukorteilla ilahdutan läheisiäni tänä vuonna. Itsetehty yksilöllinen kortti on toisaalta lahja itsessään, mutta löydänkö aikaa useiden korttien näpertelylle? Valokuvasta tehtyä korttia myös mietin, se vain ei ole niin yksilöllinen kun jokainen saa samanlaisen kortin. No, onhan tässä vielä aikaa mietintään tovi. Lähettelettekö te vielä joulukortteja läheisillenne, vai onko tämä perinne katoamassa?

 
 
Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua kaikille tänne pistäytyville!

18 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä! :) Minäkin askartelen joka vuosi joulukortteja läheisilleni, jotka olen sitten postittanut. Niiden teko kuuluu vahvasti omaan jouluperinteeseeni sekä tietysti niitä on kiva myös saadakkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tästä kortinteosta on perinne tullut ja tietyt ihmiset osaa jo itsetehtyä korttia odottaakin :)

   Poista
 2. Kauniit joulukortit!
  Vintage kuvat on niin hienoja!
  Kyllä lähetän joulukortteja joka vuosi.
  Itse tykkään korteista valtavasti. Säästän aina kaikki saadut kortit! Meillä onkin säästössä
  jättimäinen laatikko täynnä kortteja.😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun minäkin sääsin kaikki vanhat kortit, mutta vuosien saatossa olen karsinut tavaraa ja vanhat kortitkin ovat saaneet kyytiä.

   Poista
 3. Ihanan näköisiä kortteja. Kiva olisi tuollainen kyllä saada. Itse lähettelen kyllä joulukortteja, jonkin verran olen kyllä listaani jo karsinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne kortit kummasti piristävät. Ikävää on vain se että joulukortit jaetaan könttänä muutamaa päivää ennen joulua. haluaisin saada kauniita kortteja pitkin joulukuuta!

   Poista
 4. Kyllä täällä lähetellään joulukortteja. Tytöt ovat olleet päävastuussa korttirn askartelusta viime vuosina :). Todella kauniita nämä vintage-henkiset kortit, mielelläni tuollaisen omastakin postilaatikostani löytäisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kanssa onkin kiva askarrella joulukortteja! Omani ovat jo aikuisia.

   Poista
 5. Ehdottomasti lähetän itse tehnyt kortit noin 50 kpl. Kortit ovat minulle tärkeitä, säästössä on kaikki ne jotka olen saanut sinä aikana kun minulla on ollut oma talous.Äidilläni on tallella kaikki minunkin lapsuusajan kortit,minne ne päätyvät meidän jälkeen, vaikea ennustaa. Pidän tyylistäsi.

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti lähetän itse tehnyt kortit noin 50 kpl. Kortit ovat minulle tärkeitä, säästössä on kaikki ne jotka olen saanut sinä aikana kun minulla on ollut oma talous.Äidilläni on tallella kaikki minunkin lapsuusajan kortit,minne ne päätyvät meidän jälkeen, vaikea ennustaa. Pidän tyylistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtavan määrän lähetät kortteja! Vanhoja kortteja on varmasti kiva välillä katsella ja varsinkin niitä itse lapsena tehtyjä.

   Poista
 7. Söpöjä <3
  Viime sunnuntaina tein ensimmäiset joulukortit Ü Itse tehdyt kortit postitan tädeille ja kavereille. Muille en enää kortteja lähetä. Yritän tehdä kortit jonkin teeman mukaan, mutta jokainen kortti on erilainen - saajan tyylinen.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kun postiluukku kolahtaa ja sieltä tipahtaa itsetehty kortti lämmitää se aina mieltä:)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniita ja nostalgisia joulukortteja! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihania kortteja! Kohta minäkin kaivan materiaalit esille ja suunnittelen tämän vuoden joulukortit. Olen tehnyt joskus suvun vanhoista kuvista kortteja, vanhoista lehdistä leikattuja juttuja, runokortteja ja vanhoista joulupapereista taustoja... Tänä vuonnakin osa saa vanhoista sukukuvista kortteja ja viime talvena sain yhden ihanan kuvan lumisesta puutarhastani. Ehkä siitäkin kuvasta syntyy kortteja. Ihanaa alkaa suunnittelemaan!

  VastaaPoista