sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ajatuksia sunnuntaista

Se olis sunnuntai! Nuorena se oli vääjäämättä inhokki, tiesihän se eroa poikaystävästä ja matkustamista takaisin opiskelupaikkakunnalle. Pitkään myös aikuisiällä sunnuntait saivat melankolisen sävyn, en tiedä miksi?

Nykyisin olen oppinut jopa pitämään sunnuntaista. Sunnuntaina kotoillaan, ei tulisi kuuloonkaan lähteä kauppoihin ostoksille. Aamulla tehdään pitkä lenkki koiran kanssa, ei ole kiire minnekään.Monisti sunnuntaina tulee leivottua jotain. Tänään täällä valmistui muutama pellillinen pullia.


Sunnuntaina juodaan kahvia useaan kertaan ja oleillaan  "rönttävaatteissa". Muutamat kotityöt odottavat tekijäänsä, puhtaat pyykit silittäjää. Sunnuntain rennosta fiiliksestä ammennan eniten voimaa seuraavaan työviikkoon.Toivottavasti sinullakin siellä on mukava sunnuntai!  Leppoisaa loppupäivää kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vähän samanlaisissa aatoksissa. Sunnuntai on latauspäivä tulevaan viikkoon, hidasta meininkiä ruanlaittoa ja pyykinpesua. Mukavaa viikonalkua sinne teille

  VastaaPoista
 2. Herkullisia pullia!
  Ei mekään käydä sunnuntaisin kaupassa.
  Arkisin koitetaan hoitaa kauppa asiat. Sunnuntaina on ihana vaan kotoilla perheen kanssa!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että suurin osa ihmisistä haluaa sunnuntaina kotoilla. Kaupat voisivat puolestani olla sunnuntaisin kiinni, kyllä sinne tosiaan ehtii muinakin päivinä.

   Poista
 3. Pullat näyttävät ihanilta. Itse olen sunnuntain viettänyt flunssaisena sängyn ja sohvan väliä kulkien.

  VastaaPoista
 4. Oioi, millaisia pullia <3
  Sunnuntai ja kotoilu = onnea ♥

  VastaaPoista
 5. Minullakin on ollut tuo sama sunnuntaimelankolia ja on välillä vieläkin. Ehkä mielessä on viikonlopun loppuminen. Olet kyllä viitseliäs keittiöihminen!

  VastaaPoista