lauantai 29. lokakuuta 2016

Lakritsa & Salmiakkifestivaaleilla

Aamulla pähkäiltiin päivän ohjelmaa ja lehdestä huomasin  Helsingin Wanhassa Satamassa  järjestettävät Lakritsa & Salmiakkifestivaalit, sinne siis!
Monenlaista herkkua olikin tarjolla perinteisistä lakuista vähän eksoottisempiin tuotteisiin. Olipa myynnissä myös aiheeseen sopivia laukkuja ja korujakin :)


Rakastan lakun makua ja messuilla saikin syödä vatsan täyteen eri valmistajien laku - ja salmiakkiherkkuja.Päästiin myös maistelemaan Kolmen Kaverin ihanaa Lakritsajätskiä!
Messuilta olisi voinut tehdä  herkkuostoksia, mutta tällä kertaa pysyin tiukkana ja jätin herkut ostamatta. Kohtuullinen määrä kun tuli popsittua jo paikan päällä :)Kylmä tuuli saatteli meidät takaisin kaupungin keskustaan. Matkalla hämmästeltiin rohkeita uimareita ja  ennen kotiin lähtöä käytiin nauttimassa kuumat juomat Ravintola Kappelissa. Ensimmäinen hehkuviini tälle syksylle. 
Leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ihanat festivaalit!
  Siellä on ollut ihania herkkuja!
  Kivat nuo merkkarikorvikset!
  Mukavaa lauantai päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja kyllä oli tarjolla, onneksi tyydyin maistiaisiin.

   Poista
 2. Siellä on oikein herkuteltu, varmasti ihania makuja! Mukavaa viikon alkua

  VastaaPoista
 3. Olipa monenmoista herkkua. Aika jännä toi savusalmiakki !! Mä tykkään salmiakista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savusalmiakkihunaja oli tosiaan jännän makuista. En vaan keksinyt mihin sitä olisi voinut käyttää, joten ostamatta jäi!

   Poista
 4. Noi olis ollut messut minun makuuni, salmiakin ja lakun ystävä kun olen. Onneksi olivat niin kaukana. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 5. Huomasin netistä nuo salmiakki- ja lakumessut - kuulosti niin hauskalta, että olisi ollut kiva osallistua. Nyt onkin mukava lueskella, millaista siellä on ollut:) Olisin varmaan seonnut siellä herkkujen keskellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuolla mukava käydä ja maistella eri valmistajien herkkuja. Paljon oli ihmisiä tapahtumassa.

   Poista
 6. Toisaalta harmiksi, toisaalta onneksi nämäkin messut olivat vähän liian kaukana meiltä. Olisin varmaan ostanut vuoden herkut kerralla, sen verran salmiakin ja lakun ystävä olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siksi en ostanut kotiin mitään. Minulla nuo herkut eivät montaa päivää kaapissa säilyisi :)

   Poista
 7. Nämä messut on jälleen jäänyt minulta huomaamatta. Ihanan näköisiä herkkuja!

  VastaaPoista
 8. Voi tuonne munkin olis pitänyt päästä :). Tykkään lakusta ja salmiakista kovasti, erityisesti jälkimmäisestä. Hmm, no mikäs makea mulle nyt ei maistuisi :D.

  VastaaPoista