perjantai 1. heinäkuuta 2016

Makuuhuoneen rymsteerausta

Tämän kesän tavoitteisiin kuului hankkia kesäkotiin kunnon sänky! Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä vaativammaksi käy myös mieli hyvästä lepopaikasta. Toisin oli nuorena, ei ollut niin väliä mihin päänsä väsyneenä kallistaa.  Uudet sängyt tulivat tänne maalle tiistaina ja siitä lähti käyntiin pienimuotoinen makuuhuoneen rymsteeraus.Keväällä kirpparilta ostettu sydän ja pari Ebba Masalinin kehystettyä kasvikorttia pääsivät päätyseinää koristamaan. Valkoisesta laudasta olisi kiva kyhätä joku yksinkertainen sängynpääty. Saa nähdä innostuuko tuo mieheni ajatuksesta :)Sängynpäälle löytyi paikallisesta halpakaupasta kauniit harmaat sisustustyynyt. Kotoakin olisi löytynyt tyynyjä vaikka minkälaisia, mutta kun ovat nyt väärässä paikassa :)Yöpöytien virkaa saa ajaa kaksi tuolivanhusta. Eipä tule kerättyä mitään turhanpäivästä yöpöydälle.Loppuun vielä muutama kuva Pioneista! Eihän näitä voi olla kuvaamatta! Mukavaa viikonlopun alkua kaikille :)
14 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää kesäkodin makkari!
  Mukavaa nukkua uudessa sängyssä!
  Kyllä Pioni kuvia jaksaa aina vaan ihastella!
  Ihanaa perjantai päivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja levollinen makuuhuone :)
  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut saman, että sängyn pitää olla hyvä...ja mielellään eri sängyt, kuten näyttää teilläkin olevan. Kouvolassa käydessä hotelissa oli yhtenäinen sänky ja minähän sitten en kunnolla nukkunut, kun mies vähänkin liikahti heräsin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti erilliset sängyt tosin yhtenäinen petari. Aikoinaan meillä oli vesisänky ja voi sitä heilumista kun mies käänsi kylkeä :D

   Poista
 4. Miellyttävän näköinen makkari sellanen jossa varmasti nukkuu hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kiva kesäkamari ja ihanat pionit. Omassa puutarhassani ei ole pioneita, mutta äidin upealla pionipuskalla saan käydä hakemassa leikkokukkia! Hienosti kestävät vaasissa ja pienetkin nuput jaksavat aueta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan itsekin napsia huomenna kukkia maljakkoon, kun luvattiin sateita.

   Poista
 6. Sama juttu täälläkin - sängyn on oltava hyvä!
  Makuuhuoneestanne tuli todella kivan näköinen ja harmaat tyynyt ovat kauniit!

  Hyvää heinäkuuta ja toivottavasti vilpoisia unia helteestä huolimatta <3

  VastaaPoista
 7. Makkarista tuli hyvä, hyvä sänky on kyllä ykkönen tällä iällä:) Mukavaa viikonlopua sinne teille

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja harmoninen tila, kyllä tuolla saa rauhalliset unet. Olen samaa mieltä tuosta vuoteen vaatimustason noususta iän myötä. Bonnelia pitää olla!

  VastaaPoista
 9. Kaunis makkari ja oi oi tuota ihanaista pionia.

  VastaaPoista