keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Aamukalassa

Ainakin kerran kesässä pitää herätä auringonnousun aikaan ja käydä aamukalassa. Olen ollut aina kovin iltauninen ja aamuvirkku, joten herääminen ennen neljää, ei ollut vaikeaa.Aurinko ehti jo nousta ja järvellä oli taianomainen tunnelma.

Tällä reissulla ei kalansaalis ollut kehuttava. Vain yksi pieni hauki nappasi kiinni ja senkin päästimme takaisin järveen.

 


 
Viivi ihmetteli tätä aikaista aamuretkeä turvallisesti sylissäni. Muutama tunti vierähti järvellä ja sen jälkeen olikin mukava mennä lämmittelemään saunan lämpöön. Taas tallentui sydämen sopukoihin yksi mukava hetki talvipakkasilla muisteltavaksi.

7 kommenttia:

 1. Voi että, onpa teillä ollut mukava kalastusretki, tosin herääminen ennen neljää ei kuulostaa omaan korvaan ihan houkuttelevimmalta vaihtoehdolta :). Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en minäkään normaalisti neljältä herää. Kannatti kuitenkin nousta aikaisin niin ihanaa oli auringon noustessa järvellä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Viivi-mummeli jaksaa vielä hyvin menossa mukana.

   Poista
 3. Kokemus on tärkeämpi kuin kalansaalis. Kauniit kuvat olet ottanut ja kesäaamut ovat ihaninta aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aamun tunnelma oli kyllä ikimuistoinen.

   Poista
 4. Kalat kiitos olen täällä aina huolinut, mutta niin erilainen olen, että ihanaa jäädä koisimaan kun toi toinen puolisko menee kalaan. Haukifileet, kanttarellikastike ja uudet perunat, nam. Hyvät viikonloput sinne!

  VastaaPoista