torstai 7. heinäkuuta 2016

Visiitillä Vaasassa

Alkuviikko ollaan menty aika vauhdikkaasti. Maanantai kului Kuopiossa tyttären kanssa ja tiistaina suuntasimmekin auton nokan kohti Vaasaa ja vanhempieni kotia. Pikavisiitillä ei paljon kuvia karttunut, osasyy siihen on pikkukameran rikkoontuminen. Olen kovin laiska kantamaan isoa järjestelmäkameraa mukanani. Muutama räpsy Vaasan maisemista kuitenkin tallentui kännykän kameralla. Nämä kuvat tallentuivat Viivin kanssa lenkkeillessä.


 
 
 
 


Kyyjärvellä oli pakko poiketa Marimekon Outlet- myymälässä ja sieltä mukaan tarttui muutamia alekankaita. Vaasasta tilkkulehti ja pari palakangasta.Vaasassa tehtiin äidin kanssa kirpparikierros, jolta löytyi seuraavat aarteet. Silkkikukat ovat kivat kesäkodissa, kukoistavat aina ilman sen suurempaa hoitoa. Myös kukkien maljakko löytyi kirpulta, samoin iso lasipallo, pienten pallojen seuraksi rantasaunalle. Parhain löytö oli kuitenkin pieni alpakkalautanen, se oli rakkautta ensi silmäyksellä :)Tällaista tänään, huomenna ehkä jotain ihan muuta! Erityisterveiset vanhemmilleni Vaasaan :)


15 kommenttia:

 1. moneen paikkaan olit ehtinyt, mukavat löydöt taas. Täällä aloitellaan tangomarkkinoiden fiilistelyä joten mukavaa iltaa teille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tangoja kuunnellaan täälläkin.

   Poista
 2. Paljon olette ehtineet. Missä päin te asutte, siis uteliasuuttani kysyn ei ole pakko vastata. Ajattelin vain että aika paljon kilometrejä tuli Kuopion ja Vaasan välillä. Hienot kirppislöydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan lähellä Helsinkiä, mutta kesäkoti sijaitsee Keski-Suomessa. Kyllähän sitä viimepäivinä on tullut istuttua melkoisesti autossa.

   Poista
 3. Hienoja löytöjä!
  Ja kivat kankaat olet ostanut! Tuo autokangas on hieno!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Oikein kivoja löytöjä. Olen keräillyt noita lasipalloja aina, kun halvalla tulee vastaan. Pitäisi vaan vielä solmia osalle verkot ripustamista varten ympärille. No, nythän olisi siihen kyllä loistava sää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi aiemmin ostamaani lasipaloa olivat uudistuotantoa, mutta tästä kirpparilöydöstä en ole varma. Ihanaa olisi löytää niitä oikein vanhoja palloja kotiin koristeeksi.

   Poista
 5. Kivat löydöt oletkin tehnyt ja kankaat olivat oikein ihania:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Marikankaista kahta alimmaista löytyy minultakin. Mökin vessaan olen keräillyt tekokukkia, että olisi jotain silmäniloa sielläkin. Alpakkalautanen on ihana, samoin lasipallo. Ennen vanhaan noita käytettiin verkkojen merkkeinä. Taisivat olla kyllä aksumpaa lasia ja värillisiäkin. Leppoisia lomapäivä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja korikista tehtyjä verkkomerkkejä minulla on useita, lasipalloja vähemmän. Vanhoja palloja on vaikea löytää. Jo kaksi viikkoa ompelematta, josko huomenna jotain ennättäisi surauttaa :)

   Poista
 7. Kivat kuvat reissulta, samoin kankaat ja muutkin ostokset. Mieli teksi jokin pieni shoppailumutka tehdä :)

  VastaaPoista
 8. Vaasa on kaunis paikka. Kivoja kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista