keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Pionien aikaan

On se onni, että kesälomat sattuvat aikaan jolloin Pionit kukkivat kesäkotimme pihalla. Nämä kaunokaiset ovat aikoinaan anoppini istuttamia ja rakkaudella vaalimia kukkia.


Niin ne vaan jaksavat vuosi toisensa jälkeen kukoistaa pihalla, ilman sen kummempaa hoitoa.Päivittäin kukkanupuissa tapahtuu muutoksia ja nyt jo muutama kukka on täysin auki. Eihän näitä voi olla ihailematta.


Sisko kävi meillä  miehensä kanssa kylässä ja laittoikin kivoja kuvia kesäkodistamme omaan blogiinsa. Käykäähän kurkkaamassa täällä.


Mukavaa viikonjatkoa !

11 kommenttia:

 1. Pionit on niin mahtavia, niiden kukintaa odottaa aina yhtä suurella innolla.

  VastaaPoista
 2. Minulla vasta alkaa pionit kukkia.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Ne on aina niin mahtavan näköiset, kovasti odottelen omia nuppuja.

  VastaaPoista
 4. Upeat pionit!
  Ja mitä herkkuja on pöydässä😋
  Ihanaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Onnellinen hän, joka pionien ympäröimänä saa nauttia kesäpäivistä :)

  VastaaPoista
 6. Pionit ovat lemppareitani. Kauniisti kukkivat sinulla. Minunkin pionipenkissäni on muutama nuppu. Jännittää, milloin avautuvat.

  VastaaPoista
 7. Jos minulla olisi joskus piha, johon laittaisin kukkapenkin, laittaisin vain pioneja ja kesäkukiksi kehäkukkia. Ne on suosikkejani. Anni on taas savustanut kalaa, näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 8. Ihania, kerrassaan ihania!

  VastaaPoista
 9. Pionit on kyllä kukkien kuningattaria! Minäkin keräsin pari maata viistävää kukintoa tänään maljakkoon, niissä on vielä niin ihana tuoksukin!
  Teillä on kyllä taas niin herkullisen näköinen kattaus siellä...
  Ihania lomapäiviä <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos te ihanaiset kommenteistanne! Blogi päivittyy nyt lomalla hitaammin, koska netti tökkii täällä. Pionit ovat kyllä nyt kukkeimmillaan ja nautin niiden loistosta päivittäin.Paljon olaan saatu aikaan ensimmäisellä lomaviikolla. Kuvia laitan myöhemmin. Onhan tämä varsinainen työleiri, mutta mukava sellainen. Onneksi on ihana sisko miehineen, jotka vuodesta toiseen jaksavat tulla meitä auttamaan. Herkkuateriat ovat vähintä mitä voin heille palkaksi tarjota. Mukavaa ilanjatkoa kaikille!

  VastaaPoista
 11. On teillä niin mukavan näköinen paikka - tuo lasikuisti on ihan huippuihana♥ Taidanpa luettuani sinun viimeiset postauksesi piipahtaa siskosi blogiin:)
  Aurinkotunnelmia sinne♥

  VastaaPoista