perjantai 27. toukokuuta 2016

Syreenien aikaan

Ainakin täällä etelässä Syreenipuut ovat täydessä kukassa. Huumaava tuoksi kantautuu nenään jo pitemmän matkan päästä. Mikä sopisikaan paremmin valmistujaiskortin koristeeksi kuin tämä Studio Lightin korttikuva Syreeneistä? Paperit Pion design ja Maja desing, valmistuneelle leima Karita Vainion.Kahtena tulevana viikonloppuna monessa perheessä vietetään valmistujaisjuhlia. Mekin pääsemme sunnuntaina osallistumaan yksille!
Eilen satoi kaatamalla vettä, mutta viikonlopuksi on luvattu jo  kuivempaa. Kyllähän luonto jo vettä kaipasikin ja minä helpotusta siitepölyallergiaani. Mukavaa viikonloppua kaikille!


11 kommenttia:

 1. Ihastuttava kortti.
  Meillä syreenit ovat nupuillaan. Vettä on satanut kaatamalla eilisestä lähtien ja ulkona on keltaiset vesilätäköt. Allergia helpottaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti.

  VastaaPoista
 3. Upea kortti :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti! Ja sade teki ihan hyvää, vaikka meillä ei kovaa satanutkaan, vähän tihutti.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Söpöt perhoset <3
  Oma kuopuskin valmistuu ensi viikolla - pitäisi varmaan tehdä hänelle kortti :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti! Ihan tuntee syreenin tuoksun:) Mukavia juhlia teille ja muutenkin mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Voi kun on kaunis kortti, niin hyvin sopii näin keväällä valmistuvalle. Ihanat syreeninkukat myöskin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kiitos,kiitos ihanat kommenteistanne!

  VastaaPoista
 9. Täällä ei syreenit ole vielä kukassa. Sitä odotellessa :). Kaunis on kortti, mutta niin on myös pitsiliina sen alla <3. Näyttää ihan nyplätyltä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsiliinan olen joskus kirpparilta ostanut ja on kyllä niin kevyt ja hentoinen, että varmaankin ohuen ohuesta langasta nyplätty.

   Poista