lauantai 28. toukokuuta 2016

Helppoa kesäruokaa

Torstaisen sadepäivän jälkeen saatiin jälleen perjantaina nauttia kuumasta ja aurinkoisesta päivästä. Töistä palatessa nälkä kurni vatsanpohjia, äkkiä siis jotain syötävää!


 Edellispäivänä kauppareissulta koriin oli tarttunut valmiita grilliperunoita, kanavartaita ja salaattitarpeet. Näistähän maittava ateria syntyi alle puolessa tunnissa.Upea ilma loi puitteet ulkona aterioinnille. Perjantain kunniaksi avattiin  myös pullo kuplivaa! Vaikka rakastan ruoanlaittoa, joskus tulee oikaistua einesten avulla. Tästä hyvänä esimerkkinä nuo perunat.Salaattiin pääsi tällä kertaa vesimelonia, kirsikkatomaatteja omasta puskasta, tuorekurkkua, mozzarellaa ja cashews pähkinöitä. Tälle lauantaina onkin luvassa mukavaa ohjelmaa siivouspäivän tiimoilta. Katsotaan mitä aarteita sitä kirpparipöydiltä löytääkään :)  Ihanaa päivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ai siellä on ollut niin hieno ilma. Täällä kovin sateista ja harmaata. Välillä on kiva saada nopsasti ruoka pöytään, täällä on taidettu syödä ihan samoja vartaita lähiaikoina :). Mukavaa kirppispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin hektisen työviikon jälkeen ei jaksa ahertaa pitkiä aikoja keittiössä. Nyt ruoka tuli nopsasti ja saatiin nauttia siitä pitkään ulkona lämpimässä kesäillassa. Tuli melkeinpä lomafiilis ja etelän aurinkorannat :)

   Poista
 2. Herkullista, kruunaa viikonlopun alun. :)

  VastaaPoista
 3. On niin ihanaa, kun kesäaikaan voi syödä ulkona :) Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää niin kesäiseltä ja kutsuvalta! Tuohon olisi mukava istahtaa ja rauhoittua viikon päätteeksi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Vatsahan tässä alkoi kurnimaan...:)

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hyvältä! Kyllä oikaisut joskus sallitaan, mä myös harrastan niitä. Helpottavat ja ovat tervetulleita etenkin perjantaisin :D
  Meillä savukala odottaa syöjiään...
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihana päivä ollut teillä! Täällä Keski-Suomessa on tasaisen harmaata. Ihanaa viikonloppua ja kirppistelyä :)

  VastaaPoista
 8. Olen myös oikaissut noilla samoilla tuotteilla ja hyviä on, vaikka ei alusta asti itse kaikkea pilkokkaan:) Kaunis kesäinen kattaus!

  VastaaPoista