lauantai 14. toukokuuta 2016

Lähtöitkuja vaille...

Tänään sateisena lauantaina meillä on pitkästä aikaa syöty koko perheen voimalla yhdessä. Nyt tuleekin pitempi tauko näihin perheaterioihin, sillä kuopukseni lähtee neljäksi kuukaudeksi ulkomaille työharjoitteluun.Höppänä äiti varmasti tirauttaa muutaman kyyneleen lähtöhetkellä, mutta eikö se kuulu asiaan.
Hetkeäkään en silti epäile, etteikö kaikki menisi hyvin ja syksyllä kotimaahan palaa uusilla elämänkokemuksilla kyllästetty nuori.


Pakko oli hemmotella lähtijää myös korvapuusteilla. Poikani kun on lapsista se, joka eniten rakastaa äidin tekemiä pullia. 
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

19 kommenttia:

 1. Onneksi on vatsa täynnä ja pullakahvit juotuna! Jännittääviä hetkiä teillä, mutta nuoret on luottamuksen arvoisia ja omien vanhempien luottamus lisää nuorten itseluottamusta huimasti. Kaikkea hyvää nuorenmiehen matkaan ja äidille nenäliinat mukaan saatille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Kyllä ylpeydellä saattelen maailmalle rakaan lapseni. Pullaa on tänään syöty ihan neljän kuukauden edestä :)

   Poista
 2. Hienoa, kannattaa tarttua tuollaisiin tilaisuuksiin kun saa mahdollisuuden. Niillä kokemuksilla on paljon painoarvoa työelämässä tulevaisuudessa.
  Kaunis kattaus ja niiiin herkullisen näköistä Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär oli pari vuotta sitten viisi kuukautta Hollannissa ja hyvillä kokemuksilla sieltä kotiin palasi. Tämä poikani reissu sujuu toivottavasti yhtä hyvin.

   Poista
 3. Eiköhän ne pienet tirautukset kuulu asiaan ;). Herkullisen näköistää pullaa, namskis:)

  VastaaPoista
 4. Tiedän tuon ikävän tunteen, kun tytär lähti vaihto-oppilaaksi. Nopeasti aika meni ja hyvää teki itsenäistyminen! Hieno kokemus varmasti tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tällaisia mahdollisuuksia nykyisin nuoret saavat.

   Poista
 5. Ilman muuta tirautat kyyneleet...kuuluu asiaan♥♥

  VastaaPoista
 6. Nytkö se päivä sitten koitti. Noh, kohta se on edessä täälläkin suunnalla ja varmasti tirauttelen itkut! Huoli on vaikka lapset kasvaa, se vain muuttaa muotoaan. Ei siitä äitiyden huolesta mihinkään pääse kokemusta on...
  Ihanat herkut olit laittanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kai sen äidin pitää hiukan lapsestaan huolta kantaa.

   Poista
 7. Herkullinen kattaus!
  Hieno kokemus nuorelle, vaikka ikävä tuleekin!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 8. Ilo ja haikeus - ne ovat aina kumman samanaikaisesti läsnä näissä lasten tuomissa pienemmissä ja isommissa elämänkäänteissä<3 Kotitekoisia korvapuusteja tulee reissussa varmasti ikävä:D
  Halit ja tsempit ihanalle herkkisäidille♥

  VastaaPoista
 9. Lapselle pitää vain antaa onnenpotku ja siivet... ja itkeä tirauttaa. Sitä on elämä.

  VastaaPoista
 10. Tuntuu varmasti haikealta, mutta onneksi 4 kuukautta menee nopeasti. Tyttäreni on hakenut Skotlannin yliopistoihin. Yhteen pääsisi, jos ylioppilaskirjoitusten lopulliset tulokset ovat riittävät. Täällä on myös yksi äiti, joka pelolla odottaa tulevaa, mutta silti ylpeänä.

  VastaaPoista