tiistai 31. toukokuuta 2016

Sitkeys palkitaan

Omaan jonkin verran äkkipikaisuutta, mutta myöskin sisukkuutta. Nämä kaksi asiaa yhdistyivätkin taannoin ompeluhommissa. Pinterestistä  löysin hurmaavan tilkkutyömallin ja sitä innolla lähdin kokeilemaan. Malli löytyy täältä. Jokin kuitenkin meni pahasti vikaan ja ensimmäisen ampparin lennätin kiukuspäissäni suorinta tietä roskakoriin. Harmitus vain suureni, kun ihailin Pomada-blogin Saijan upeaakin upeampaa ampiaistyynyä. Tuollaisen minäkin haluaisin!


No, tänään päätin ottaa härkää sarvista ja pyrkiä kokoamaan tätä Paper piece-mallia uudelleen. Tällä kertaa onnistuin! Sisukkuus palkittiin ja lopputuloksena syntyi kesäinen tyyny.
Olisi kiva kuulla, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita äkkipikaisia sisupusseja :)

17 kommenttia:

 1. Upea taidon- ja sisunnnäyte tämä tyyny, ihan sanattomaksi vetää. Kyllä mullakin joskus kortit lentää roskiin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, näin on mullakin joskus käynyt kun tuntuu että ei suju!

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu yksi, melko samanlainen:) Ihana pörriäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tulla nuo piirteet meille verenperintönä :)

   Poista
 3. Täytyy myöntäää, että silloin tällöin kilahtaa oikein kunnolla! Ehkä ikä on hieman rauhoittanut, mutta ei se äkkipikaisuus ole kokonaan kadonnut. Äitiäni se huvittaa kovasti. Mutta sitkeyttä kyllä löytyy ja toivottavasti se on tallessa, koska minulla on tuo sama ampparin kaava työpöydällä. Kyllä sinun sitkeys ainakin palkittiin, niin ihastuttava pörriäinen siitä lopulta syntyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli lopulta ihan hauska tehdä, vaikka aika pieniä paloja onkin. Kiva nähdä sinunkin amppari sitten valmiina!

   Poista
 4. Ihan huisin hurmaava amppari... ja mitkä värit!!!

  VastaaPoista
 5. Hienoa että sait sen tehtyä!!! Kiukusta ja hampaiden kiristelystä on monesti apua :) Siitä tuli oikein onnistunut ja hieno kesätyyny!!!

  VastaaPoista
 6. Nyt tuli tyynystä kaunis!

  Iän myötä olen yrittänyt olla olematta niin äkkipikainen, tämä tulee esiin varsinkin ihmissuhteissa, kiihdyn edelleen 0-100 muutamassa sekunnissa. Mutta kehitystä on tapahtunut, välillä ehdin jopa miettiä mitä sanon ;-D
  Aurinkoa ja amppareita sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tämä tempperamenttisuus näkyy eniten tekemisissä, ei niinkään parisuhteessa.

   Poista
 7. Sitkeys tosiaankin palkittiin. Niin upea on lopputulos! Minusta tuntuu, että olen äkkipikaistunut vanhenemisen myötä, ennen olin paljon rauhallisempi ;D

  VastaaPoista
 8. Ihana tyyny.

  Tuli mieleeni, että minulla on kirja Tilkkutöiden perusteet ja ideat, jossa on sata tilkkutyöblokkia. Kirjan on kirjoittanut Celia Eddy ja suomentanut Virpi Vainikainen. Jos sinulla ei ole tuota kirjaa, voin lähettää sen sinulle kesäylläriksi.
  Kirja on uudenveroinen, koska en itse ole ehtinyt mitään ompelemaan. Ajattelin, että sinulle kirjasta olisi hyötyä enemmän kuin minulle. Jos kiinnostuit, lähetä osoitteesi bmpiironenatgmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitoin sinulle sähköpostia tulemaan.

   Poista
 9. Hyvä, että olit sitkeä ja kyllä kannatti, koska lopputulos on oikein onnistunut ja kaunis, kiva kesätyyny!
  Hyvä sinä!

  VastaaPoista