lauantai 13. helmikuuta 2016

Minäkö hamsteri?

Viime viikonloppuna siivosin kaappeja ja totesin, että taidan olla aikamoinen hamsteri :) Minulla on taipumus kerätä kaikkea kaunista ja sen vuoksi kaapit notkuvatkin kaikenlaisesta tavarasta.Nykyisin kirjoitetaan paljon tavarakaaoksen selättämisestä ja elämän järjestelystä. Meillä ei kyllä ole mitään kaaosta kotona. Pöydät eivät notku tavarapaljoudesta, vaan tuo tavarapaljous kätkeytyy kaappien sisälle.Onko tässä kaiken sorttisessa keräämisessä sitten mitään järkeä? No, tiedä häntä. Eiköhän itse kukin päätä mikä asia tekee iloiseksi. Minulla tämä keräilykuume on kuitenkin siinä suhteessa kohtuuden rajoissa, ettei viimeiset pennoset näihin koskaan katoa.

Olisi kiva kuulla, löytyykö lukijoista kohtalotovereita? Täällä meillä sataa lunta todella paljon, joten lumista lauantaita kaikille!

30 kommenttia:

 1. Nyt kun aloin miettimään niin oon tainnu "päästä eroon" kaikesta keräilystä. Kaukana on ne ajat kun hamstrasin erilaisia kirjekuoria, servettejä, kiviä, 50 centin kolikoita... muistatko :D ne juhlarahat on enää ainoa keräily.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä ettei keräilytauti ole periytynyt pahemmin sinuun :)

   Poista
 2. Täällä toinen hamsteri, vaikka keräilyinto onkin jo jonkin verran laantunut ikää myöten, mutta tavaraa löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään enää vuosiin ole ostanut tuikkuja enkä skooleja., silti näitä on kaapit täynnä!

   Poista
 3. Niin kauniissa järjestyksessä ovat kankaat kuin lasiesineetkin, joten huolissaan ei kannata olla.
  Hups! Kävimme tammikuussa Iittalan lasitehtaan myymälässä, enkä muistanutkaan ostaa yhtään Tuikkua. Minulla on niitä vain 9. Tyttärellä taitaa olla saman verran kun sinulla. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pyrin pitämään tavarani järjestyksessä. Tuo kangaskokoelma on muuten pöytäliinani. Noin ne säilyvät sileinä paremmin!

   Poista
 4. Hienoja kokoelmia hyvässä järjetyksessä! Itse en kerää mitään erityistä sarjaa tai esinettä, mutta erilaisia kirppari- ynnä muita "löytöjä" kyllä kulkeutuu kotiin silmää ilostuttamaan ;)
  Mukavaa lumista ja aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilöydöt ovatkin kivoja ja niitä monesti tulee sitten taas itsekin keirrätettyä.

   Poista
 5. Oi ihana noita Kivi-tuikkukippoja...ja Mri skooleja. Niitä löytyy meiltäkin, mutta ei läheskään tuollaista valikoimaa...viellä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan, kohta näitä on kaapit täynnä :)

   Poista
 6. Minkin hamstraan kaikkea kaunista. Ihanuuksia olet keräillyt.
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että täältä löytyy kohtalotovereita!

   Poista
 7. Voi miten paljon kaikkea! Noita tuikkuja löytyy täältäkin, mutta ei noin paljoa. Samoin Mariskooleja. Täytyy ottaa tuo sinun haaste vastaan ja jonain päivänä avata kaappeja teille muillekin. Eikä tuo ole hamstrausta, se on miellyttävien esineiden keräilyä. Hillittyä sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva olisi nähdä mitä muiden kaappien kätköistä löytyy!

   Poista
 8. Minä kyllä olen hamsteri, mitä ei ehkä saisi olla, kun on niin pienet tilat. Mutta kun rakastaa kaikkea kaunista...värillinen lasi on ollut yksi intohimoni, niinpä sitä löytyy niin tuikkukipoissa, kynttilän jaloissa, pulloissa ja juomalaseissa. Varsinaiset keräilyt liittyvät kyllä kortteihin ja joihinkin mini-juttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värilliset lasit ovatkin kauniita ja niillä saa kivojaasetelmia aikaiseksi!

   Poista
 9. Heh...tuttu näky... Mökiltä löytyy herätyskelloja, kotona on peltipurkkeja ja tietysti niitä kankaita (paljon).

  VastaaPoista
 10. Ihana kokoelma sinulla monesta tavarasta!
  Itse olen kerännyt kivituikkuja, mariskooleja ja valkoisia maitokannuja...
  Nyt alkaa olemaan kaapit täynnä, niin pitäisi lopettaa keräily!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabian vanhat astiat ovat kauniita ja niitä olisi kiva kerätä. Ne olisi sitten kyllä saatava kauniisti myös esille.

   Poista
 11. Huoh, keräilijä täälläkin. Tuikkuja, mariskooleja ja viimeisenä villityksenä kastehelmi- sarjaa. Tavaroita ei löydy meiltäkään pöydiltä, mutta kaapeista kyllä. :-) Välillä ajattelen, että pitäisi luopua jostakin, mutta en sitten kuitenkaan malta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastehelmeä en jostain syystä ole ryhtynyt keräämään, vaikka kauniita ovatkin :)

   Poista
 12. Hamsteri täälläkin. Mutta kerään paljon sellaista mistä tyttäreni tykkäävät ja annan sitten esim lahjaksi. Yksi suurista intohimoistani on mariskoolit, joita ostan kirpputoreilta, huutonetistä tai outleteista. Yhden ainoan (punaisen) olen hankkinut ihan uutena ja normaalihintaan. Mutta on jotain mitä kerään ja myös pidän itselläni: enkelit, ja niitä löytyy sitten kaikista paikoista, jopa kesäkodin puu-seesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni tuntuu keräävän näitä Mariskooleja ja Kivi-tuikkuja :) Useaan vuoteen en kyllä ole enää näitä ostanut. Kirpparilla jos halpaan hintaan vastaan tulee, en voi ohittaa.

   Poista
 13. Kyllä täälläkin jonkin sortin "kaappihamsteri" asustaa. Aikaisemmin kun asuimme isommassa asunnossa sai enemmän tavaroita kauniimmin esille. Kun lapset muuttivat pois ja asumme nyt 84 neliössä on moni tavara säilötty kaapin ovien taakse ja niitä sitten vaihtelen... tosin se kyllä piristää! Mariskooleja löytyy, tuikkuja ja Pentikin astioista pidän kovasti... ja Arabian... ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhulla odotan sitä päivää, kun pitää muuttaa pienempään asuntoon. Silloin on kyllä pakko luopua jostain!

   Poista
 14. Meitä hamstereita on monia :D Kaikista huvittavinta minusta oli kun noita Kivi tuikkuja on myös tullut hamstrattuja hyllylle ja kun kerran sytytin niihin kaikkiin tuikut yhtä aikaa, niin koko asuntoomme tuli niin kuuma, että totesin vähemmän tulenkin riittävän :) Niitä kun on yli 30. Mutta aivan ihana oli nähdä sinun aarteitasi. Niissä silmä lepää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti lämmintä piisasi tuollaisen kynttilämäärän palaessa :)

   Poista
 15. Minä kerään vaan käsitöihin liittyviä juttuja, kirjat erityisesti ovat heikkouteni :). Jos keittiössä olisi tyhjää kaappitilaa ostaisin varmasti kauniita astioita. Sinulla on kaikki niin nätisti järjestyksessä, minulla on aika paljon äidiltä ja mummulta perittyä lasitavaraa, joilla on niin paljon tunnearvoa, etten halua niitä myydä pois.

  VastaaPoista
 16. Kyllä täälläkin on keräilijä, mitä milloinkin. Kivituikkuja, aaltovaaseja, mariskooleja, peltipurkkeja ja muumimukeja nyt ainakin. :)
  Mutta ei kai se haitaksi oo jos ne on kauniisti kaapeissa järjestyksessä, ettei aina esillä!?

  VastaaPoista