perjantai 24. heinäkuuta 2015

Lomalla koettua

Kotiin on palattu jälleen Vaasan reissulta, mutta palataanpa hetkeksi vielä entiseen kotikaupunkiini. Eilen kävimme vanhempieni kanssa pienellä retkellä Mustasaaren Raippaluodossa. Raippaluotoon mentiin lapsuudessani lossilla, mutta vuodesta 1997 sinne on päässyt tätä komeaa siltaa pitkin.Merenkurkun saaristohan hyväksyttiin vuonna 2006 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Vaasan saaristo ja meri ovatkin rakkaita elementtejä elämässäni. Raippaluodossa sijaitsee kesäravintola Cafe Arken, jossa kävimme lounaalla. Iso annos ahvenfileitä katosikin parempiin suihin hetkessä.
Kesäravintola on sisustettu ihanasti vanhoilla tavaroilla.

 Illalla poikkesimme vielä Vaasan Vetokannaksella uudessa Bock'sin panimolla. Olipa upea paikka, vaikken itse niin näistä oluista välitäkään.

Tällaista pientä mainosta kotipuolesta ( ei kylläkään mitään maksettua sellaista). Itse suosin mielelläni paikallisia pienyrittäjiä lomillani mieluumminkin kuin kasvottomia suuryrityksiä.  Huomenna kerronkin sitten niistä Vaasan kirpparilöydöistä. Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä olit mukavat kuvat laittanut ja niin tutut paikat että...
  Täällä paistaa tänään aurinko, jeeeee!

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni olen vain kerran käynyt Vaasassa ja silloinkin vain ajanut suoraan satamaan ja laivalla yli Uumajaan. Komea silta tuonne Raippaluotoon! Ja ihana tunnelmallisen näköinen soppi 4 hengen seurueelle tuolla panimolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasa oli varsinkin ennen monelle reitti Ruotsiin. Lapsena itsekin reissattiin ahkerasti Umeån. Vaasa on kesäkaupunki, jossa voin kyllä suositella toviksi pysähtymäänkin.

   Poista
 3. Ihanat kuvat! On kyllä upea sisustus kesäkahvilassa... ja tiiliseinät vetoavat aina!!! Vaasan kaupunki on koluamatta.

  VastaaPoista