sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sunnuntaikävelyllä

Tänään päätimme lähteä aamupalan jälkeen pienellä kävelylenkille metsäautotietä pitkin. Kameran otin tietysti mukaan ja koira ihmettelikin minne se mamma aina välillä jäi :) Tässä muutamia räpsyjä matkan varrelta.


 
 

Löysin myös tieltä muutamia aarteita; markan kolikon ( tuleeko tästä meille onnenlantti) sekä tällaisen taotun jutun. Aarteet tuotiin tietenkin taskussa kesäkotiin :) Leppoisissa merkeissä jatkuu sunnuntain vietto. Uunissa kypsyvät sämpylät ja kahvi porisee keittimessä. Leppoisaa päivää myös kaikille teille!

16 kommenttia:

 1. Kanttarellejä, mahtavaa ;-)
  Kivaa loman jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan jäänitän ehtivätkö kasvaa syöntikuntoon ennenkuin lähdemmme täältä maalta pois. Olisi kyllä niin herkkua tehdä noista kunnon soosi.

   Poista
 2. kauniit kuvat, selvä onnenlantti ja ihana tuo taottu esine ja niin sinunlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruostuneet romut ovat keitämättä minun aarteitani :)

   Poista
 3. Oletpa saanut ihana kuvan otettua perhosesta! Ne kun eivät pitkään paikallaan pysy kuvattavana :)
  Sienet onneksi kasvavat aika nopeasti- Toivotaan. että saatte niillä herkutella - ja ettei kukaan muu niitä ennätä kerätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensa kuvat obbistuvat huonommin. Tänään olen räpsyihin tyytyväinen. Olen nyt lomalla yrittänyt perehtyä kuvaukseen vähän syvemmin. Olisi ihanaa oppia kuvaamaan hyvin.

   Poista
  2. Niinpä, kun olisi enemmän kuin kuvien räpsijä. Haaveilen järkkäristä ja aioin sopivan etsiä ennen kesälomaa, mutta taitaa aika käydä vähiin....

   Poista
  3. Kaikki tämän jutun kuvat otettu Olympus pen minijärkkärillä, jonka hankintaan olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. ( Tämä ei ole maksettu mainos) Minijärkkäriä jaksaa kantaa mukana kävelylenkeillä ja kaupunkireissuilla. Suosittelen lämpimästi!

   Poista
 4. ♥tuo on ihan varmasti sinun onnenkolikkosi!♥

  VastaaPoista
 5. Hauskoja, ihania aarteita! Kaunis päivänkakkara.

  VastaaPoista
 6. Wau, kantarelleja!!! Näyttävätpä herkullisilta, ei kun pannulle vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi kielellä malttanen odottaa vielä muutaman päivän :)

   Poista