tiistai 28. heinäkuuta 2015

Pieniä hankintoja

Vaasan Loftetissa ihailin Ebba Masalinin kuvittamia pahvisia opetustauluja. Voikukkataulua oli kiikuttamassa jo kassalle, kunnes järjen ääni sanoi, ettei kotoa löydy paikkaa niin isolle taululle. Onneksi samoja kuvia oli myös isommassa postikorttikoossa ja Voikukka ja Niittyleinikkikortit lähtivätkin matkaan.Eilen kävin hankkimassa korteille kehykset ja sopivat löysinkin Anttilasta. Mustat kehykset käyvät näihin kauniisiin kuviin mielestäni parhaiten. Nyt minullakin on nämä kauniit kukkataulut. Hieman mietinnän alla on  näiden lopullinen sijoituspaikka.Samalta reissulta löysin kankaisille ruokaliinoilleni uudet metalliset servettirenkaat. Pidemmän aikaa olen näitäkin etsinyt. Kauniisti sopivat ainakin näiden kirpparilta ostamieni sinisten ruokaliinojen kanssa. Renkaita ostin kahdeksalle, meitä kun alkaa olla välillä aika iso poppoo saman pöydän ääressä ruokailemassa.Viivi kulta on tänään viety hampaan poistoon ja kyllä on outoa kun koira ei pyöri jaloissa. Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin ja koira toipuisi pikaisesti operaatiosta. Aina vähän jännittää iäkkään koiran nukuttaminen. ja siihen liittyvät riskit.                                                 Aurinkoista tiistaita kaikille!

15 kommenttia:

 1. Ihanat taulut. Mistä olit osatanut ne mansetit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Renkaat löysin Jumbon Stockmannilta. Siellä olikin useita vaihtoehtoja.

   Poista
 2. Kivat taulut ja kauniit servettirenkaat :)
  Toivottavasti Viivin hampaanpoisto sujui hyvin!
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hain Viivin äsken pois eläinlääkäriltä. Toimenpide meni hyvin, mutta onhan koira vielä hieman tokkurainen nukutuksen jälkeen. Nyt saakin lepäillä lämpimän peiton alla tämän päivää ja toipua :)

   Poista
 3. Hyvin kauniit kasvitaulut ja musta pohja tuo hyvin kasvit esille!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita löytöjä! Terveiset laakkeelta, aakkeelta Pohojanmaalta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä! Pohjamaan aakeet laakeet ovat niin rakkaat :)

   Poista
 5. ♥kyllä teet ihan mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyin itsekin kun löysin etsimäni. Välillä kun kauppakeskukseen lähtee varta vasten jotain etsimään niin ei löydä. Nyt oli hyvä tuuri :)

   Poista
 6. Voi että, niin kauniit ja sympaattiset nuo kukkataulut! Minäkin tarvitsisisn serviettirenkaita (sekä kankaisia serviettejä), olen ajatellut itsekin tehdä, mutta tekniikka on mietinnässä :). Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaisia servettejä kannattaa ostaa alesta. Aikoinaan ostin valkoiset kankaiset servettini Alesta muutaman euron hinnalla. Kankaiset servettirenkaat olen kyllä itse tehnyt, niissä vasta olikin nyplääminen :)

   Poista
 7. Tulipas kortteihin särmää kehyksillä. Hyvä maku meillä :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit taulut tuli!!!
  Viiville pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Ihanat taulut. Onpa kiva, että noita opetustauluja on pienenpinäkin

  VastaaPoista