sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Yksi tarjotin lisää

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Viikonloppu on suurimmaksi osaksi kulunut pihahommissa. Nurmikko oli kasvanut jo luvattoman pitkäksi ja orapihlaja-aita menettänyt muotonsa. Aidan leikkuu ei ole mitään maailman mukavinta puuhaa, mutta nyt sekin homma on tältä vuodelta hoidettu. Viikolla löysin kirpparilta ison pyöreän tarjottimen muutamalla eurolla. Kotiinhan se oli pakko kantaa, vaikka mies jo kysyikin, minne nämä kaikki tarjottimet meillä mahtuu? Tarjottimen rapukoriste ei kuitenkaan kolahtanut omaan makuuni.Tarjotin sai valkoisen maalin pintaansa ja vähän muutakin koristusta. Tulostettu kuva siirtyi Art Mediumilla ja lisäkoristetta  piirsin permanent-tussilla. Lopuksi lakkaa pintaan, niin kuvio säilyy tarjottimen pinnassa paremmin.

 

Aamulenkillä keräsin puskasta ruusunmarjoja ja hieman myös koristepihlajan marjoja. Monessa blogissa on näkynyt ihania marjakoristeita, joita on tehty rautalangan avulla. Ehkä minäkin koita väsätä marjoista jotain. Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa työviikkoa kaikille! Muistakaahan osallistua arvontaan täällä!

11 kommenttia:

 1. Tulipa taas hieno ja niin edukseen.

  VastaaPoista
 2. Tarjottimesta tuli kyllä tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen väri sai taas ihmeitä aikaan!

   Poista
 3. En kyllä ymmärrä noita miehiä...meilläkin joskus kommentoidaan, kun tuon jonkin aarteen kotiin, että eikö meillä noita jo ole...siis haloo!!!..:))

  VastaaPoista
 4. Tulipa kaunis! ja vieläkään en ole päässyt tuota art mediumia kokeilemaan - kaunista jälkeä sillä kyllä saa aikaan! Ja kynttilät ovat kyllä syksyn yksi parhaimmista jutuista :) Iloa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Aineella saa aikaiseksi kaikkea kivaa.

   Poista
 5. kyllä sulla on paljon hauskoja ideoita!

  VastaaPoista
 6. Tarjottimesta tuli tyylikäs :) Tykkään.

  VastaaPoista