lauantai 13. syyskuuta 2014

Remonttikaaos

Kaikki ompelu ja askarteluhommat on nyt hetkeksi jäissä, koska meillä tehdään pientä remonttia. Tänään haettiin Ikeasta kalusteita remontoituun huoneeseen. Pikkasen kyllä epäilyttää saadaanko tästä laatikkopinosta koskaan kasattua unelmien vaatekaappia!No, tarkoitus on kuitenkin tehdä yläkertaan pukeutumishuone. Tytär on ollut suurena apuna remonttihommissa.Illalla pääsen onneksi pakoon tätä remonttikaaosta, kun sukkasiskot taas kokoontuvat yhdessä neulomaan. Edellisellä kerralla aloitetut valepalmikkosukat sainkin jo valmiiksi ja tänään olisi tarkoitus aloittaa pöllösukkia.


Huomenna  arvotaan, joten vielä ehtii osallistumaan täällä! Mukavaa viikonloppua :)

8 kommenttia:

 1. Pukeutumishuone kuulostaa aivan ihanalta! Tsemppiä kaapin kokoamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Pukeutumishuone olisikin ihana! Saako oll vähän kade siitä? Meillä mies ei suostu edes tulemaan Ikeaan juurikin noiden kasattavuuksien vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin tuo mies kiertää mielellään Ikean kaukaa. Äsken vieläkin muisteli tämän päiväistä reissua kauhulla :) Kokoaminen taitaa jäädä tyystin mulle!

   Poista
 3. Vai tuollaista on teillä tekeillä, kuulostaa hyvälle :-)
  Kiva nähdä, kun valmistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä yksi malttamaton toivoo itsekin että nopeasti olisi valmista ja saisi kantaa vaatteet kaappeihin :)

   Poista
  2. Oi pukeutumishuone kuulostaa tosi ylelliseltä...sellaisen saa varmaan sitten, kun lapset on pesästä lentäneet maailmalle. Kaappien paketista purkaminen ja kokoon kasaaminen voi joskus olla....onnea koitokseen ;) Kivat sukat!

   Poista
  3. Nyt meilläkin on tähän mahdollisuus kun nuorimmainenkin muutti pois. Ihanaa saada huone valmiiksi, mutta aika kovillehan tuo ottaa :)

   Poista