Marjat korvasin siis raparperinpaloilla joita pehmitin hiukan kattilassa keittäen. Sekoitin kattilassa pehmenneisiin raparperinpaloihin myös hiukan sokeria ja perunajauhoa.
Herkullista tuli ja maistuivat taivaallisilta vaniljajäätelön kanssa. Tätä reseptiä tulen kyllä käyttämään toistekin ja varioin eri täytteillä. Annoskupeissa tarjottava lämmin piiras onkin herkullinen päätös aterialle.
Mukavaa maanantaita !
Meillä on monta päivää odotettu, että entinen varhaisteini leipoisi lupaamansa raparperipiirakan. Täytyykin näyttää nämä kuvat ja toivoa parasta :)
VastaaPoistaToivottavasti pääset pian herkuttelemaan :)
PoistaTallensin tämän reseptin :-)
VastaaPoistaResepti oli kyllä niin helppo että tästä tuli uusi suosikkini.
PoistaNäyttää niiiin herkulta!!
VastaaPoistaEnsi viikonloppuna pääset maistamaan näitä herkkuja :)
PoistaSuloiset keramiikka kupit sydämellä ja kiitos vinkki ohjeestasi tätä täytyy kyllä valmistaa.
VastaaPoistaHei minäkin olin lauantaina samoissa maisemissa ainoastaan Hietsussa ei oltu. Nautimme ensin Espallla kuoharit ja sitten Rafaellossa maukkaat siika salaatit ja kävely jatkui kaivariin meren äärelle mattolaiturin kahvilaan vielä virkistävät juomat. Lopuksi vielä minttusuklaa jädet! Päivä oli aurinkoinen ja kun ystäväni synttäreitä juhlistettiin, niin päivä oli oikein iloinen. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja tapasin myös muutamia ystäviäni. Ihana päivä!:)
Oikein hyvää ja iloisaa alkanutta viikkoa!
Helsingissä oli kyllä viikonloppuna kaikkea kivaa ohjelmaa ja kun ilmakin oli niin ihana niin kyllähän siellä viihtyi. Mukavaa viikko sinullekin :)
Poista♥ nams, näyttää niin hyvältä!
VastaaPoistaNiin olikin :)
PoistaNäyttää herkulliselta! Upea kattaus uusilla kauniilla astioillasi :)
VastaaPoistaIhanan herkullisen näköistä. Voisi toimia gluteenittomanakin ;)
VastaaPoista