maanantai 26. toukokuuta 2014

Raparperipiirakkaa uudella tavalla

Eilen päätin kokeilla raparperin tekoa ihaniin pieniin keramiikkakuppeihin jotka ostin lauantaina Helsingistä.  Ohjeen piiraisiin löysin Päivin ihanasta blogista täältä



Marjat korvasin siis raparperinpaloilla joita pehmitin hiukan kattilassa keittäen. Sekoitin kattilassa pehmenneisiin raparperinpaloihin myös hiukan sokeria ja perunajauhoa.




Herkullista tuli ja maistuivat taivaallisilta vaniljajäätelön kanssa. Tätä reseptiä tulen kyllä käyttämään toistekin ja varioin eri täytteillä. Annoskupeissa tarjottava lämmin piiras onkin herkullinen päätös aterialle.

 
Mukavaa maanantaita !

12 kommenttia:

  1. Meillä on monta päivää odotettu, että entinen varhaisteini leipoisi lupaamansa raparperipiirakan. Täytyykin näyttää nämä kuvat ja toivoa parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian herkuttelemaan :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Resepti oli kyllä niin helppo että tästä tuli uusi suosikkini.

      Poista
  3. Näyttää niiiin herkulta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikonloppuna pääset maistamaan näitä herkkuja :)

      Poista
  4. Suloiset keramiikka kupit sydämellä ja kiitos vinkki ohjeestasi tätä täytyy kyllä valmistaa.
    Hei minäkin olin lauantaina samoissa maisemissa ainoastaan Hietsussa ei oltu. Nautimme ensin Espallla kuoharit ja sitten Rafaellossa maukkaat siika salaatit ja kävely jatkui kaivariin meren äärelle mattolaiturin kahvilaan vielä virkistävät juomat. Lopuksi vielä minttusuklaa jädet! Päivä oli aurinkoinen ja kun ystäväni synttäreitä juhlistettiin, niin päivä oli oikein iloinen. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja tapasin myös muutamia ystäviäni. Ihana päivä!:)
    Oikein hyvää ja iloisaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä oli kyllä viikonloppuna kaikkea kivaa ohjelmaa ja kun ilmakin oli niin ihana niin kyllähän siellä viihtyi. Mukavaa viikko sinullekin :)

      Poista
  5. ♥ nams, näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Näyttää herkulliselta! Upea kattaus uusilla kauniilla astioillasi :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan herkullisen näköistä. Voisi toimia gluteenittomanakin ;)

    VastaaPoista