lauantai 3. toukokuuta 2014

Suunnitelman muutos

Äkillinen ilman kylmeneminen siirsi vääjäämättä puutarhatöiden aloitusta. Olin suunnitellut tälle viikonlopulle taimien ostoa ja istutusta mutta jäänee nyt myöhemmäksi. Saas nähdä ehditäänkö saada syksyllä minkään sorttista satoa omasta kasvimaasta?
Puutarhamyymälän sijaan kurvasin kangaskauppaan. Pakkohan minunkin oli käyttää Eurokankaan 20 % alennus.
Ihania pellavakankaita löytyikin. Lisäksi ostin värikkäitä vetoketjuja ja yhden kirjavan puuvillakankaan.  Vaatekaupasta ostin muutamia uusia toppeja jotka täydentävät uusia pellava-asujani.Kauppareissulta palatessa tytär oli saapunut meille ompeluhommiin. Ihanaa huomata että tämä ompeluinnostus on tarttunut myös häneen.Mukavaa lauantaita kaikille!

13 kommenttia:

 1. Minullakin puutarhasuunnitelmat muuttuivat ja siirryin maalaushommiin sisätiloissa :)
  Ihania kankaita olet ostanut. Mielenkiinnolla odotan mitä ihanuuksia niistä ompelet :))
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kankaat leikkaan hyviksi havaituilla vanhoilla kaavoilla. Ikävää kun tuli niin kylmä, ehdin tottua jo siihen ihanaan lämpöön!

   Poista
 2. On onni, kun osaa ommella...minulla niin keskellä kämmentä oleva peukalo, kuin olla voi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä ompelutaito on kiva osata. Eipä silti kaikki ompelukset aina onnistu :)

   Poista
 3. Täällä satoi myös rakeita. Hyvä päivä ommella, kun niin kurja keli! Kivaa, kun lapsetkin innostuvat käsitöistä, meilläkin tyttö innostui tänään tekemään yhden barbin vaatteen :) Kiva nähdä, mitä taiot noista EK:n ostoksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär on tosi innokas ompeluhommissa ja välillä luomuksia syntyy myös ilman kaavoja.

   Poista
 4. Täälläkin on puuhailtu ennemmin sisätöissä, ei innosta työntää nenää ulos, kun räntää heittelee tämän tästä. Samat sanat kuin Irmastiinalla, onni on kun osaa ommella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tämä kylmyys vaihtuu mahdollisimman pian leppoiseksi lämmöksi, että päästään puutarhahommiin :)

   Poista
 5. Muutama hajanainen sadekuuro osui täälläkin kohdalle. Odotettavissa lisää värikkäitä pussukoita noista vetoketjuista päätellen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Aina kun löydän iloisenvärisiä vetskareita täytyy niitä myös ostaa. Pitää olla niitä varastossa kun inspis iskee pussukoiden ompeluun :)

   Poista
 6. Puutarhatyöt ei juurikaan innosta juu kun taivaalta tulee vettä, räntää ja rakeita vuorotellen. Mielenkiinnolla odotan mitä taiot noista ostamistasi kankaista.

  VastaaPoista
 7. Aurinkopäiviä ja lämpöä odotellessa...ja TIEDÄN että noista kankaista syntyy jotain kivaa.pellavavaatteesi ovat olleet niin mukavia.ja varmasi äitinä kiva huomata että innostus kässäilyyn on periytynyt:)

  VastaaPoista
 8. ♥kivoja ostoksia ja ihana kuva tyttärestäsi! Aurinkoa tälle päivälle..toivomme :)

  VastaaPoista