sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hellettä

Ihana helle hellii meitä tänään sunnuntaina. Täällä on pesty talvivaatteita varastoon ja nautittu kesäisestä kelistä.Viivikin nauttii pihalla leppoisesta lämmöstä. Ensimmäinen punkki irrotettiin  koirasta eilen, se on näitä kesän ikäviä puolia. Myrkkyjä en mielelläni koiran turkkiin pistäisi mutta toisaalta nuo punkit ovat myös ikävä riesa.
Lämpimillä ilmoilla ei viitsi keittiössä kokkailla, joten lounaaksi meillä syötiin itsetehtyjä hampurilaisia. Nam, että olivatkin pitkästä aikaa herkkua.

 
 
Helteet jatkuvat vielä ainakin alkuviikon joten nautitaan nyt tästä lämmöstä!

15 kommenttia:

 1. Onkin tosi herkun näköistä ruokaa. Mekin juuri lopetettiin grilliruokailu ja nyt paistattelen lämpöä terassilla. Rapsutuksia koiralle :) Me ollaan laitettu kesäisin punkkiöljyt karvakamuille, eikä punkinällötyksiä olekkaan näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että kerrankin nämä hyvät ilmat osui viikonlopulle!

   Poista
 2. ♥ oi, Viivi todellakin nauttii :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen se kyllä todellakin osaa :)

   Poista
 3. Ihana tuo lämpö :) toivottavasti sitä riittää myös kesään.
  Mutta punkit on niiiiiiin syvältä. Meillä ei vielä ole löytynyt, mutta kävin hakemassa tänään ampullit. Kumpikaan ei oikein kiva vaihtari, mutta liikuskellaan punkkialueilla kesällä niiiiin - ei kiiitos punkeille mielummin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mielelläni minäkään koiraan myrkkyjä laita mutta nyt kai on pakko ettei punkit ole kohta myös meidän sängyssä.

   Poista
 4. Ihanaa kun on helteistä, Viivikin nauttii meidän muiden lisäksi. Herkulliset ateriat herättelee minullekin himon...aijai :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis vaan useammin tehdä noita hamppareita itse kyllä ne niin hyviä oli :)

   Poista
 5. Itse tehdyt hampparit on kyllä herkkua. Itse laitoin jo punkkiaineen koirien niskaan, jotta ei tarttis niitä iljetyksiä poistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon taas tässä asiassa auttamattomasti myöhässä !

   Poista
 6. Kyllä tuli kesä kertaheitolla! Ihanaa.. ja punkit on kyllä tosi inhottavia. Elmasta irrotettiin jo noin kuukausi sitten eka punkki - heti sen jälkeen laitoinkin punkkiaineen niskavilloihin. Se tuntuu kyllä tepsivän, koska sen jälkeen ei ole punkin punkkia näkynyt. Pitääkin pikapuoliin uusia käsittely, että suoja säilyy...
  Nam noita hamppareita! Kivaa ja lämmintä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis samoin sinne :)

   Poista
 7. Kivan lämmin päivä tosiaan. Meidän mustanvärinen villis vielä talviturkissaan, kun emäntä on ollut saamaton trimmaamisen kanssa. No, ensi viikolle sentään trimmiajan sain, joten vaihtuu kaverin turkki kesäkuosiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan huomenna pestä myös Viivin ja leikellä turkkia hieman lyhkäisemmäksi.

   Poista