torstai 22. toukokuuta 2014

Kukkia - vain peltipurkissa

Lämpimät ilmat ovat vauhdittaneet keväistä kasvukautta. Raparperi tuntuu kasvavan miltei silmissä. Viikonloppuna saadaankin jo leipoa eka raparperipiirakka. Ensimmäiset etanahirvityksetkin tuhosin tantereelta aamutuimaan, yök!Kukkaloistoa pihaltamme on kuitenkin turha hakea, sillä täällä ei kuki vielä ainutkaan kukka.
Onneksi löysin kirpparilta tämän kauniin peltipurkin, ihanine kukkineen.

 
 


Samaiselta kirppiskierrokselta tarttui mukaan puolella eurolla Arabian pilkkumin. Kulhossa on pieni halkeama sisäpuolella, mutta se ei meikäläistä haittaa. Tämä on juuri sopivan kokoinen meille hedelmäkulhoksi. Nämä pilkkumit kun ovat muodoltaan niin kauniita!Viikonloppuna tiedossa aurinkoa ja kivoja tapahtumia. Suuntaammekin tyttären kanssa Helsinkiin tutkailemaan Valtakunnallisen siivouspäivän antia. Mutta nyt mukavaa torstaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Raparperipiirakka vaniljakastikkeen! Nami...:p ihana tuo arabian kulho. Onko kovin yleinen, ku ekaa kertaa tuollaisen mallin näen!? Eikä tuo metallirasiakaan hassumpi ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä pilkkumit aika yleisiä ovat ja niitä Arabia tehnyt pitkään, koska löytyy niin monen tyylisillä leimoilla. Itsekin omistan useamman. Raparperipiiras vaatii ehdottomasti seurakseen vaniljakastiketta tai jäätelöä. Viikonloppua odotellessa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Varsinainen löytö. Kyllä ennen osattiin :)

   Poista
 3. Voi mikä söpö rasia, ihana kulhokin!
  Raparperipiirakkaa odotellessa täälläkin, entinen varhaisteini on luvannut leipoa....
  Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kirppislöytöjä! Raparperi kasvaa todella vauhdikkaasti, samoin nurmikko :)
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmikko todellakin kasvaa raivostuttavalla vauhdilla ja kun on näin kuuma ei sitä jaksa leikatakaan :)

   Poista
 5. ♥toooosi ihanat kirppislöydöt!

  VastaaPoista