keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Isoäidin neliöitä

Eilen vietettiin kahden ystäväni kanssa hulvatonta virkkaus iltapäivää. En vielä vuosi sitten olisi uskonut että minä vasenkätisenä opetan kahta oikeakätistä virkkaamaan isoäidin neliöitä! Naurua riitti niin että vatsalihakset olivat illalla hellinä. " Oppilaani" kuitenkin oppivat  virkkaamaan neliöitä, terveiset vaan Merille ja Tiinalle!

Aikaisemmin olen saanut  valmiiksi pienemmän vauvanpeiton neliöistä. Tätä isompaa torkkupeittoa tehdessäni meinaa kyllä välillä mieleen hiipiä ajatus siitä, että otin liian ison työn tehtäväksi. Täytyy kai käydä ostamassa lisää lankoja. Yhtäkkiä käykin  niin ettei näitä värejä saakkaan enää  ja peitto jää sen vuoksi kesken. Lappujen virkkaaminen on kuitenkin tosi koukuttavaa ja välillä huomaankin että on pakko pitää taukoa kun hartiat ovat tulessa.

Aurinko hellii meitä jälleen tänään joten nautitaan siitä!

2 kommenttia:

  1. Isoäidin neliöpeitot on ihania! Herkulliset värit näissä molemmissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! Herkullisista värivaihtoehdoista välillä vaikea valita omia suosikkeja. Olen nyt tehdessä huomannut että tähän keskeneräiseen peittoon olisi riittänyt ehkä vähemmänkin värejä ja osaan lapuista olenkin virkannut vain kolmea väriä neljän sijasta.

    VastaaPoista