Helsingin Sanomien ruokatorstai liitteessä oli tällä viikolla Sanna Kekäläisen kiinnostava ruokaohje, jota päätettiin heti viikonlopun kunniaksi kokeilla!
Helppoja ja nopeita valmistaa olivat nämä uunihodarit. Lehden jutussa näitä mainostettiin bileruokana, mutta hyvin maistuivat meille myös perjantain alkuillasta :)
Näihin tarvitset:
hodarisämpylöitä
pitkiä nakkeja
maukasta juustoraastetta
kaupan valmista tomaattipastakastiketta ( itse käytin Tex Mex Taco soosia)
paahdettua sipulia
Sämpylöihin lusikoidaan pastakastiketta ja juustoraastetta. Niiden päälle nakki ja lisää juustoraastetta sekä hieman paahdettua sipulia. Paistetaan uunivuokaan ladotut, täytetyt hodarisämpylät uunissa 225 asteessa n. 15 min. Valmiiden kuumien hodareiden päälle voi lisätä paahdettua sipulirouhetta, sinappia ja vaikka kurkkurelissiä.
Nautitaa raikkaan salaatin kera! Hyvää ruokahalua ja kivaa viikonloppua kaikille!
Voi kun kiva vinkki! Taidan kokeilla mahdollisimman pian!
VastaaPoistaKiitos myös tuosta aikaisemmasta quesadillojen ohjeesta, sitäkin kokeilin sinun vinkkisi perustella ja siitä tuli heti koko perheen uusi suosikki-viikonloppuherkku!
Kiva kuulla!
PoistaNamskis! Tosi kiva idea viikonlopun iltaherkuksi.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Kiitos!
PoistaTässäpä hyvä idea nälkäisille poikaviikareille. :) Meillä syödään välillä iltaisin sudennälkäisinä urheiluharrastusten jälkeen (lämpöisiä leipiä, karjalanpiirakoita ym.). Hodareitakin on tehty, mutta ei tällä tavalla uunin kautta kokonaisuutena. Kiitokset. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaTuli kyllä helposti isolle porukalle syötävää!
PoistaNam! Tämä menee kokeiluun tänä viikonloppuna!
VastaaPoistaKiva juttu!
PoistaTämä oli kiva idea mikä pitää kesänaikana toteuttaa. Paahdettu sipulirouhe on hyvää.
VastaaPoistaSipulirouhe antaa kyllä kivaa makua hodareihin.
PoistaNäppärä tapa valmistaa hodareita. Tästä täytyy kertoa miehelleni, joka aina välillä laittaa pojille hodareita, kun he ovat tarpeeksi pitkään niitä kinunneet. Tällä lailla saa helposti hodarit nälkäisille pojille.
VastaaPoistaEi vitsit miten kiva idea, varmasti niin hyviä! Ja meidän lapset ihastuisivat ikihyviksi. ;)
VastaaPoistaHyviä olivat!
PoistaTämä on hyvä ohje hodarinälkään isommalle porukalle, kiitos vinkistä. Pitää muistaa tämä(kin), kun kesällä kokkaillaan lasten kanssa. Onnistuu valmistaminen hyvin heiltäkin.
VastaaPoistaJust näin!
PoistaPiti vielä tulla kertomaan että Ullan Unelmasta saa myös ostaa niitä suppiloita ja Kekäleestä kuten jo edelliseen postaukseen jo vastasinkin.
VastaaPoistaKiitos Nila!
PoistaNäitä täytyy varmaan kokeilla tätä joskus! :) Ois nopea suolainen.
VastaaPoista