keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kesää odotellessa

Tänään vietetään kevätpäiväntasausta ja nyt vihdoin saa heittää hyvästit talvelle! Aamulla rastaat virittelevät  innolla laulujaan ja räystäiltä tippuu vesi. Ja kun oikein uskoo, niin kyllä nuo valtavat lumimassatkin tuntuvat hupenevan ihan silmissä :)Minä unelmoin aurinkoisista kesäpäivistä ompelemalla hieman kesäisempää päällepantavaa. Kotimaisissa nettikangaskaupoissa on tarjoilla paljon ihania trikoita ja sunnuntaina näpyttelinkin tilauskeni Majupuulle. Kiitos nopean toimituksen, pääsin ompelemaan tilatuista kankaista jo tänään uusia kesävaatteita. Digitrikoot Majapuun  Vintage ruusua ja Kaunokkia. Lisäsin näihin tunikoihin myös yksiväristä trikoota, välttääkseni yöpaitamaisen ulkonäön.
Nyt ulkona paistaa aurinko, joten mukavaa päivää kaikille ja hei vielä tänään ehdit osallistua lukijoiden arvontaan TÄÄLLÄ!


12 kommenttia:

 1. Kankaat ovat vallan ihania... ja niin kauniita kesävaatteita ompelit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnan vaikeus on kankaiden ostossa. Liian paljon ihanuuksia tarjolla.

   Poista
 2. Tosiaan, rastaan laulua kuului aamullakin. Yleensä intoutuvat lurittelemaan puun latvuksissa iltaisin. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka aamu herään lintujen liverrykseen, ihanaa!

   Poista
 3. Kauniita kesäisiä kuoseja!
  Kyllä lumet on tosiaan huvenneet.
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Taas loihdit ihania juttuja siellä. Ja mikäs ihanampaa onkaan kuin kesän odottelu ja siitä saatu inspiraatio ompeluun :)

  VastaaPoista
 5. Jestas miten taitava olet. Mukavaa kun on uusia päällepantavia kun ilmat lämpenee .

  VastaaPoista
 6. Oi mitä kuoseja, ihania!

  VastaaPoista