torstai 13. joulukuuta 2018

Nukkeleikkeihin uusi peitto

Tänä vuonna en tunnu pääsevän joulufiilikseen ollenkaan. No, enpä tuosta huolta ota, vaan puuhailen niitä juttuja joiden parissa rentoudun ja saan iloa.Tänään vihdoin oli aikaa kokeilla kivaa Paper Piecing mallia Love Patchwork & Quiltin lehdestä.
Näitä pienenpienistä tilkuista syntyviä juttuja on mukava tehdä ja saapa siinä aivotkin työtä, kun taas pähkäilee tauon jälkeen, kuinka näiden ompelu meneekään. Vähän poikkesin mallista ja tein tilkkutäkin pienemmistä tilkuista. Kangasvarastoista hupeni tilkkuja kiitettävästi!
Syntyi peitto nukensänkyyn ja sen seuraksi pieni tyyny. Nukkeleikit päiväkodissa ovat suosittuja ja uudet petivaatteet matkaavatkin huomenna työpaikalleni lasten pariin.Viikonlopulle on suunnitteilla vierailu joulumarkkinoilla. Saapa nähdä, tarttuuko se joulufiilis vihdoin sieltä. Kivaa illanjatkoa kaikille täällä piipahtaville!


8 kommenttia:

 1. Jestas miten hyvä olet ompelemaan. Nämä tilkkujutut vaatii tarkkuutta ja taitoa. Itse en ole koskaan tehnyt tai kerran kauan sitten yritin mutta palat ei osunut kohdalleen. Kiitos sinulle ja lapset ovat varmasti innoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkutöiden teko on mukavaa, mutta melko tarkaa puuhaa. Ei minultakaan isojen tilkkupintojen teko onnistu, mutta näitä pieniä on kiva tehdä!

   Poista
 2. No onpa söpö peitto ja pikkuinen tyynyt! :) Ja kyllä se joulumieli vielä saapuu, jos on tullakseen, sitä ei oikein voi eikä tarvitse väkisin yrittää saadakaan. Mukavaa markkinapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se juolumieli tulee viimeistään aattona :)

   Poista
 3. Nuo tilkkutyöt on ihan mielettömän hienoja!
  Meilläkin on viikonloppuna Menneen akan joulumarkkinat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohjan joulumarkkinoilla ollaan muutaman kerran käyty ja tänä vuonna myös yhtenä vaihtoehtona.

   Poista
 4. Ihana! Minulla tuo keikkuu olkkarin nojatuolin selkänojalla, toistaiseksi. Sinäkin teit hieman isomman, eikö niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paper piecing osio suoraa lehdestä olevaa kokoa, mutta tilkkutäkin surautin ilman mittoja.

   Poista