tiistai 27. lokakuuta 2015

Muutama pitsilaukku täältä kaaoksen keskeltä

Sunnuntai-iltana ennätin ompelemaan muutaman yksinkertaisen pitsilaukun. Vanhoja pitsejä on käytössä vielä läjäpäin ja näinhän ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.Tämän kokoiseen pussukkaan mahtuu juuri kätevästi kännykkä ja pieni kukkaro. Näiden olkahihnana olen käyttänyt valmista punosnauhaa.Kotona vallitsee kaaos, sillä tänään meillä alkaa pienimuotoinen keittiöremppa. Keittiössä kun pientä tavaraa on vähän liiankin kanssa, Ikean kassitkin sullottiin täyteen keittiösälää.Kuvia uudistuneesta keittiöstä toivottavasti jo loppuviikolla. Nyt mukavaa tiistaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Todella kauniit pitsipussukat. Kaunis tuo farkku - pitsi yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja laukkuja :)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 3. Ihanat laukut., Oikein mukavaa remppaa :)

  VastaaPoista
 4. Sievät pussukat on nämäkin taas :)

  VastaaPoista
 5. Tuon kokoisille laukuille on aina käyttöä. Pienillä asioilla saa niin tyylikkäitä laukkuja vanhoistakin kankaista. Keittön uudistus on varmasti ihana asia!

  VastaaPoista
 6. Oikein somat nämäkin pussukat!
  Meillä on niin ikään remontti käynnissä - kolme huonetta, yksi kylppäri ja kodinhoitohuone. Miehiä, kengänjälkiä, poraamista......huh! Tsemppiä meille molemmille - lopussa kiitos seisoo :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Kyllä tämä kaaoksen keskellä majailu ottaa koville. Seuraavaksi aionkin karsia keittiötavaroita rajusti. Kaikki tarpeeton pois ja kaapit tyhjemmiksi. Nythän tuo on helppoa kun tavarat on keittiöstä jo purettu.

  VastaaPoista
 8. Kyllä sopii hyvin farkku ja pitsi. Kauniit! Remontit on rasittavia mutta mukavaahan se sitten lopuksi on!

  VastaaPoista
 9. Jälleen aivan Super hienoja pikkulaukkuja. Mukavaa remppaviikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä kaaoksen keskelle, teillä on ollut sitten remppaa maalla ja kotona :) . Tosi nätti tuo laukku, jossa pitsi menee vinosti!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Krista, Saija ja Anne! Kaksi eri remppakohdetta tosiaankin. Vaikka näitä kumpaakin jo jonkin aikaa suunniteltu, aikataulut toteutukseen tulivat vahingossa näin lähekkäin. No, toivottavasti tänään pääsen jo järjestelemään tavaroita paikoilleen.

  VastaaPoista