keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Koiramainen juttu

Tänään Viivi pääsee esittelemään ulkovaatteitaan. Meidän koirallamme on muutama hyvinkin tärkeä "vaate", joita se on jo pienestä oppinut käyttämään.

Viivi 004

Kurakelillä villakoirallamme pidetään pitkillä lenkeillä sadeasua. Tämä suojaa koiran turkkia lialta ja kuralta. Näin vältytään jokapäiväiseltä pesulta sillä villakoiran turkki on sen verran pehmeää laatua, että se suorastaan "imee" rapaa. Tällä konstilla kotikin pysyy hieman siistimpänä :)

Viivi 003

Pimeään vuodeanaikaan sonnustaudumme kumpikin lenkille heijastinliivein.

Viivi 006


Mielellään Viivi lähtee myös sadesäällä lenkille, mutta ei sitä omaa koppaa kuitenkaan mikään voita...

Viivi 008

Viivi 009

saati sitten "päiväpeittomytyn" päällä köllöttelyä.

Viivi 012


Kaikille toivottelen kivaa keskiviikkoa!

11 kommenttia:

 1. Viivi on kyllä suloinen.

  Vaikka se niin hassulta joskus tuntuukin että koiralla on vaatteet,niin kyllä ne on ihan hyvät,varsinkin hyödylliset vaatteet kuten kuralta suojaavat ja heijastin.Ja tietysti lämpöiset vaatteet kovalla pakkasella.

  Oletko itse tehnyt Viivin vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vaatteet ovat ihan ostettuja. Yhden kurahaalarin olen kerran tehnyt itse, oli aika kinkkinen ommeltava. Sen jälkeen olen ostanut. Heijastinliivi varsinkin Viivillä pimeillä ilmoilla tarpeellinen, se kun on varsin pentumainen liikkuja vaikka onkin jo kymmnevuotias. Saattaa lähteä juoksemaan tuulen lennättämän lehden perässä vaikka ajotielle :)

   Poista
 2. Hienot asusteet on neidillä!
  Varsinkin tuo heijastinliivi on hyvä, välillä ulkoilijoita ja koiria (varsinkin tummia) on todella vaikea havaita illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä havainnut sen että autot pysähtyvät useammin tien reunassa ylitystä odotellessamme kun on koira ja ulkoiluttaja ovat kunnolla heijastinasuissa. On tämä niin pimeää aikaa kun asfaltti on märkä ja musta.

   Poista
 3. Suloinen :) Ja vaatteille on varmasti näillä keleillä käyttöä!

  VastaaPoista
 4. Oi,miten suloiset kuvat! Hän oikein poseerasi.

  VastaaPoista
 5. Mikä suloisuus! Munkin mielestä Viivi selvästi poseerasi parissa kuvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juu meidän neiti onkin varsinainen primadonna :)

   Poista
 6. Kääks miten suloinen Viivi <3 Oivoi <3 Niin sydän täällä ihan helty :)Mie just aamulla,taas,kysäisin Isännältä että jokos saan koiran, no vastaus oli edelleen sama,ei :( Ei sitä voi toisen tahtomati ottaa...(vai voiko?) kun tuo ei:n sanoja kantaa kauppakassit...Viiville halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä Viivi on sulattanut kaikkien sydämet, on se niin kiva kaveri. Varsinainen koiran hoito on kuitenkin jäänyt minulle. Viiviä parempaa lenkkiseuraa ei kyllä olekaan :)

   Poista