torstai 19. heinäkuuta 2012

Loma kuulumisia

Vaasan reissu tehty ja laukut purettu. Ilma Vaasassa oli mitä parhain, eipä syyttä Vaasaa kutsuta Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi. Kirpparirintamalla oli Vaasassa aika hiljaista. Kävin kahdella kirpparilla ja toisessa oli vain kaksi myyjää paikalla. Taitavat kaikki Vaasalaiset olla näin kauniina kesäpäivinä saaressa. Jotain kuitenkin tarttui mukaan. Tämä kyltti ja retropöytäliina Rantakirppikseltä.Kävimme myös Isossakyrössä ihanassa Vanha Aika kauppassa. Paikka on kerrassaan lumoava kauniine uusine ja vanhoine tavaroineen. Sieltä löysin vanhat lakanat ja ruosteiset sakset. Punnus ja puupuola ostettu Vaasan Suvikirppikseltä.


Kaupan yhteydessä oli pieni kahvila ja kahvilan seinä täynnä vanhoja kahvikuppeja.

Lisää matkakuulumisia huomenna.

7 kommenttia:

 1. Toisen hävitys on toisen aarre eli...tarkoitan tuota pöytäliinaa, heitin nim. muutama vuosi sitten juuri tuollaisen roskiin. Retroa juu mutta ihan väärän värinen oli, enkä ollut sitä edes monesti käyttänytkään:((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että toisen romu on toisen aarre! Itse en kyseistä liinaa aijo pöydälle laittaa vaan se saa jatkossa jonkun uuden muodon, vielä en tiedä minkä.

   Poista
 2. Olen aina mieltänyt, että Naantali on Suomen aurinkoisin kaupunki :-)
  Ehkä ovat Vaasan kanssa molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kai se niin on että koko länsi-rannikko on aurinkoisinta sen vuoksi että merituulet puhaltaa pilvet muualle. Itse en tiedä kumpi on aurinkoisempi mainosmiesten kikkoja kai kaikenkaikkineen :)

   Poista
 3. Apuaaa :) nuo kahvikupit!! Niin ihania, että voisin kaikki haluta, vaikken kahvia juo :)
  Ja mukavia löytöjä teit kirppareilta. Haaveilen aina kirppishaahuiluista "vieraissa" kaupungeissa. Valikoimat on kuitenkin aina vähän erilaiisia - tai ainakin tuntuu siltä :)
  Ja aivan ihana jos joissain päin Suomea paistaa aurinko!

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Ja upea kahvikuppirivistö. Reissusi taisi olla onnistunut.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä aarteita löysit, vanhat lakanat on niin ihania ,
  kiva koluta noita vanhantavaran liikkeitä-jänniä paikkoja!
  Mahtava myös tuo kuppiseinä,wau :)
  Ihanaa loppuviikkoa♥

  VastaaPoista