keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Vanhoja ja uusia saksia

En teinnytkään kerääväni saksia. No, saksia on kuitenkin kertynyt jo aika monet ja kirppareita kiertäessäni kiinnostukseni herää heti vanhojen saksien kohdalla. Muutamat vanhat Fiskarssit jo omistankin.


Vuosien saatossa minulla on ollut monenlaisia saksia ja koska olen vasenkätinen mieleisiä saksia on tosi vaikea löytää. Jostain syystä en osaa leikata vasenkätisten saksilla.


 Keväällä löysin kuitenkin huippuhyvän saksiuutuuden.; Fiskarssin monitoimisakset ! Niillä leikkaa niin kankaat kuin rautalangatkin, suoisttelen lämpimästi.6 kommenttia:

 1. tähän nyt olis ehdottomasti tarvinnu kuvan siitä saksikiposta! en ees ymmärrä miten niin monet sakset voi tarvita :D

  VastaaPoista
 2. Vanhat sakset ovat yleensä hyvin säilyneitä, kun niistä on tarpeellisina käyttöesineitä pidetty huolta. Miten saksesi ovat esillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sakset eivät tällähetkellä ole mitenkään erikoisesti esillä. Suunnitelmissa on kuitenkin laittaa vanhoja saksia joenkin esille. Nyt kaikki uudet ja vanhat sulassa sovussa isossa purkissa.

   Poista
 3. Fiskars monitoimisakset näyttävät toimivilta. En ole koskaan nähnyt niitä missään. Uutuus?

  VastaaPoista
 4. Sain työkaverilta vinkin sun blogista. Olen suorastaan ahminut kaikki läpi :) Niin paljon lämpimiä, mukavia muistoja on tulvahtanut mieleen! Mutta milloin susta on kuoriutunut tälläinen romantikko;)

  T. Vanha naapuri Marjut

  VastaaPoista