Herkullisen kanttarellikastikkeen teen seuraavasti:
Kanttarellit ja silputtu sipuli kuullotetaan tilkassa öljyä pannulla. Lisätään vähän vehnäjauhoja sienisilpun joukkoon.
Sulata purkki kanttarellituorejuustoa sienien joukkoon ja mausta mustapippurilla, kurkumalla ja suolalla.
Jos kastike on mielestäsi liian paksua voit ohentaa sitä joko ruokakermalla tai vedellä. Lopuksi silppua reilusti persiljaa kastikkeen pinnalle. Tulee tosi herkullista "soosia" perunoiden seuraksi!
Maukasta lauantaita!
Kanttarellikastike on hyvää! Laiskana ihmisenä vain ostan sienet. Eilen oli 5€/l.
VastaaPoistaJoko kantarellejä löytyy?? Herkullisen näköinen kastike :)
VastaaPoistaVoi kunpa minäkin löytäisin kanttarelleja!!! Oiii tahtoo, tahtoo :D Näyttää tosi herkulliselta, nam!
VastaaPoistaNam nam..varmasti herkkua!
VastaaPoistaVoi ihanuus, löysitte kanttarellejä!! Me ei olla löydetty vasta muuta kuin nappuloita. Tuoreet kanttarellit on kyllä herkkua!
VastaaPoistaNo nyt herahti kyllä vesi kielelle! Varmasti ihanan paksua ja samettista kastiketta tuon kanttarellituorejuuston kera. Täytyykin kokeilla, ehdottomasti!
VastaaPoista