sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Askartelua ja loman loppumista

Kohojauheen käytön opettelua. Se näyttää niin helpolta mutta itse koen vaikeana sen missä vaiheessa jauhe on sulanut oikeaan muotoonsa. No, tällaisen tekeleen sain kuitenkin aikaiseksi.
Seitsemän kuukauden ihanuus loppuu huomenna kun palaan töihin. Eilen illalla leppeässä kesäyössä tuli summattua vuorotteluvapaan plussia ja miinuksia. Voin kyllä suositella lämpimästi kaikille vuorotteluvapaata, on hienoa kun meillä täällä suomessa on tällainen mahdollisuus pitempään taukoon työelämästä.
 Ennen vapaani alkua minulla oli paljon suunnitelmia vapaalleni. Aika pian kuitenkin mieli rauhoittui ja löysäilin oikein urakalla. Vaikken kokonaan osaakkaan olla tekemättä mitään, tuntui ihanalta kun aikaa jäi rutkasti rakkaille käsitöille.
 Nyt tuntuukin, että töihin palaa hyvin levännyt  ja  motivoitunut työntekijä. Mitään negatiivista en vuorotteluvapaasta keksi. Viivillä on ollut lokoisat päivät täällä minun seuraneitinä, sillä onkin nyt totuttelu erilaiseen päivärytmiin. Taitaa olla kuitenkin niin, että se nauttii hiljaisen kodin rauhasta kylkeään käännellen.Mukavaa sunnuntaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hienon tagin olet saanut kuitenkin aikaan:))
  Oikein mukavaa alkavaa työelämää, nyt varmaan sitten säätkin paranee;-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, helteet hellii työssäkäyvää :)

   Poista
 2. Hyvä, että olet saanut akut ladattua vuorotteluvapaalla. Toivottavasti jaksat työn ohessa päivittää blogia. Hyvää työelämän alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogia päivittelen varmaan vähän harvemmin kun tähänasti, mutta kuitenkin viikottain.

   Poista
 3. Voi mikä sulla onkaan edessä... Muistan kun itse vuosi sitten elokuun lopulla palasin töihin yli vuoden tauon jälkeen... Oli se vaan jännää... NYt on taas vuosi mennyt nopeasti ja vuorotteluvapaasta on vain muisto jäljellä... Voi tuota teidän Viiviä...on se vaan niin sulonen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Aika menee vauhdilla ja kun päivät on töissä niin viikot kiitää nopeasti. Mukava fiilis nyt kuitenkin palata töihin kivojen työkavereiden pariin.
   Viivi kiittää kommentista :)

   Poista
 4. Kaikkea hyvää töihin paluuseen! Uskon , että se lähtee hyvin luistamaan!

  VastaaPoista
 5. Tänä "syksynä" on melko moni bloggaaja palannut töihin pidemmän tauon jälkeen...
  Varmasti en ensimmäiset päivät ovat totuttelemista, mutta äkkiä kaikkia alkaa yleensä sujumaan:)

  Oikein hyviä työpäiviä!!

  VastaaPoista
 6. Hei.Kiva kun kävit jättämässä kommenttia ja jäit lukijaksikin.Tervetuloa.

  Olin itsekin 7 kuukautta vuorotteluvapaalla toissa vuonna.Aivan mahtavaa aikaa oli ja suosittelen kyllä kaikille.

  Työniloa sinulle.

  VastaaPoista