sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Lämmin kesäilta

Hei ja hoi tänne blogin puolelle. Viimeinen lomaviikko on mennyt vauhdilla ja huomenna alkaa arki oikein rytinällä! Loman viimeisiä päiviä ollaan kärvistelty täällä melko kuumassa kodissa. Keskiviikkona saimme pojan kotiin ja voi kuinka iloinen tämä äiti onkaan, kun vuoden työrupeama Amerikassa on ohitse. Torstaina syötiinkin jo porukalla kevyitä kesäherkkuja. Poika tuntui  kaivanneen kaikista eniten hanavettä, matkan aikana! Mikä ihanuus onkaan, kun saa juoda vettä janoonsa suoraan hanasta, eikä tarvitse ostella kalliita pullovesiä. Nämä on niitä pieniä asioita, mitä ei aina itse tule edes ajatelleeksi.
Eilen päätimme mieheni kanssa lähteä illalla syömään Helsinkiin ja samalla ottaa ilo irti kuuman trooppisesta kesäillasta. Meillä harvoin on tarkkaa suunnitelmaa minne mennään ja niin nytkin. Parkkeerattiin auto Töölön laitamille ja lähdettiin kävelemään. Museokadulta löytyikin pieni viihtyisä ravintola KuuKuu, jossa oli mahdollista ruokailla ulkona.

Valitsin herkullisen kasvimenun. Olo oli kuin ulkomailla, kun oli niin lämpöisen leppeä ilta. Onhan nämä hellepäivien illat niitä parhaita. 
 Nyt täytyy saada jostain puhtia tulevaan työviikkoon, sillä ilmojen suhteen viilennystä ei näyttäisi olevan tulossa. Töissä on varmasti tukalan kuuma, mutta minkä teet. Suomalaisella sisulla pötkitään eteenpäin!

 Loppuun vinkaan mukavasta ohjelmasta-sarjasta, jonka sattumalta löysin Yle Areenasta. Tanskalainen sarja; Vanhasta uudeksi-kierrätysvinkkejä. Muutaman jakson perusteella voin sanoa, että sarja inspiroi varmasti meitä kaikkia tuunauksesta kiinnostuneita. Itsellänikin lähti heti muutama idea kehittymään, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.  Mukavaa viikkoa kaikille, olet sitten vielä onnekkaasti lomamoodissa tai töissä!

12 kommenttia:

 1. Helle näyttää jatkuvan ensi viikon.Onhan tämä erikoinen heinäkuu ollutkin.Syksyllä kutsuu Amerikka meitä,ei kylläkään vuodeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä nauttinut helteistä lomalla, mutta töissä olo helteellä hieman arveluttaa. Meillä kun ei ole ilmastoitua viileää työpistettä.

   Poista
 2. Ihana ilta teillä!
  Kyllä nämä trooppiset illat on ihan huikeita!
  Mukavaa arkea sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ihana ja herkullinen ilta teillä on ollut.. Päivisin helle on kiusannut minua.. mutta näitä lämpimiä trooppisia iltoja ja öitä rakastan. Kiitos vinkistä pitääpä kurkata tuota Tanskalaista sarjaa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Anni:)

  VastaaPoista
 4. No oli kyllä ihan ulkomaanoloinen Helsingin ilta :). Olipa herkullisen näköinen ateriakin. Nyt ei kyllä ole tarvinnut lähteä kauemmaksi trooppisia säitä hakemaan, joten nautin tästä ja yritän mahdollisimman vähän valitella kuumuutta.
  Oli varmasti ihana saada poika takaisin noin pitkän poissaolon jälkeen! Ja kiitos ohjelmavinkistä. Aion heti katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä onnellinen että perhe on taas kasassa, vaikka lapset asuvatkin jo omillaan :) Nautitaan vielä hetken lämmöstä, eiköhän ne kohta ole muisto vain!

   Poista
 5. On se hauskaa kun lähtee ovesta ulos, on ihan etelän lämmössä. Tähän voisi tottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikä tarvitsisi käydä töissä :)

   Poista
 6. KuuKuu on ollut varmaan vuosikymmenien ajan aina varma valinta :) Hyvältä näyttää kasvismenu :)

  Tsemppiä töihin. Meillä on töissä ilmastointi, mutta on se kuitenkin aika lämmintä hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon ravintolaan poikkeama kyllä toistekin!

   Poista