maanantai 2. heinäkuuta 2018

Taidetta ja tuunausta

Jokakesäinen reissu Iisalmeen tehtiin tänään. Todellinen syy käyntiin oli kaatopaikkareissu, mutta siinä samalla on aina kiva pyörähtää  myös kaupungilla ja tutustua kesäiseen taidenäyttelyyn.Taide kuuluu kaikille -näyttely Iisalmen keskustassa on kyllä kiertämisen arvoinen. Kaunis aurinkoinen sää oli lisäplussaa tälle vierailulle. Tässä pieniä makupaloja näyttelytöistä.


Kesäkodilla remppahommat jatkuvat. Viimeistelyvaiheessa on juhannuksena aloitettu eteisremppa ja eteiseen on tulossa ystävältä saatu emännänkaappi, jota aloin lauantaina työstämään.

Nyt kaappi on jo pohjamaalattu. Huomenna jatkuvat maalaushommat ja ehkä jo loppuviikosta kaappi on uudella paikallaan valmiina. Seuraava postaus tuleekin sitten valmiista eteisestä. Mukavaa viikkoa kaikille!

17 kommenttia:

 1. Tiefätkö mitä, mulla on ihan samanlainen, eli siis saman mintun värinen, emännänkaappi! :). Taemppiä kaapin työstöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva yhteensattuma. Työtä vaatii kunnostus vielä hieman.

   Poista
 2. Nuo emännänkaapit on niin ihania. Mummolla oli vähän samantapainen, sinivalkoinen. Lapsuudesta jäänyt mieleen pikkulaatikot. Niihin teki mieli kurkistella :)

  Hankin meille akkuporakoneen muutamia vuosia sitten. Eilen opettelin sitä käyttämään. Kaikenlainen nikkarointi on kivaa. Tänään innostuin tekemään töitä puoli kuuteen ja sitten piti lähteä kauppoihin. Esiin etsimäni tuotteet odottavat vielä väriä pintaan. Kyllä niin tekis mieli kaivaa vielä tähän aikaan maalisuti esiin, mutta on vaan maltettava odottaa. Pilviverho peittää taivaan ja on niin hämärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienimuotoinen puuhastelu on sadepäivänä mukavaa. Tänne on täksi päiväksi luvattu sadetta, joten maalaushommat jatkuu.

   Poista
 3. Kaunis kaappi. Uskon että siitä tulee sinun käsittelyssäsi tosi hieno.

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköistä taidetta!
  Tuosta kaapista tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sitä on kiva tuunta ja tuo taidenäyttely oli kyllä tosi kiva, niinkuin joka vuosi!

   Poista
 5. Niin ihama kaappi♥ Heh, no nyt et kyllä usko, kun sanon että olen taas ollut ihan samoissa puuhissa. Skrapa on täällä raapinut paneelikaapin pintoja, mutta aika paljon huonommissa suojaimissa:)

  VastaaPoista
 6. Hiomishommissa pölisee todella paljon ja tuo kone pitää kovaa ääntä, joten suojaimiinkin on panostettu. Jotenkin arvasin, että samantyyppisiä hommia sielläkin tehdään. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 7. Hienoja taideteoksia! Muista tuollaisen emännänkaapin lapsuudesta...mammalla tuollainen oli..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taisivat olla aika suosittuja. Meillä kotona ei tällaista koskaan ollut, mutta nyt sain omani!

   Poista
 8. Minullakin on samanlainen kaappi, mutta sekä ylä-että alaosassa on viisi pikkuruista laatikkoa. Kaappi on sahattu kahteen osaan. Yläosa on seinällä ja alaosa ikkunan edessä keittiön pöytätasona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä varmasti useampaa variaatiota. Olen kyllä nyt tosi onnellinen omastani!

   Poista
 9. Nätti, selkeän mallinen kaappi, ilman turhia krumeluureja, tästä tulee hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lopputulos onkin jo nähtävillä uusimmassa postauksessa.

   Poista