keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kirppislöytöjä ja käsitöitä

Piipahdinpa sunnuntaina pitkästä aikaa kirppiksellä. Kirppisten kiertely on jäänyt viime aikoina vähemmälle, sillä niin usein olen pettynyt lähikirppiksellä käydessäni. Tuntuu, että perinteinen kirppis jää nettikirppisten jalkoihin, eikä myyntipöytiin ilmesty enää mielenkiintoista ostettavaa. No, nyt sentään löysin muutaman kivan jutun kotiin. Emalisia kulhoja olen ihaillut jo tovin, mieluista en ennen tätä ole löytänyt.
Ehkä ostopäätökseen vaikutti suuresti myös kulhon hinta 2e. Kulho päätyi keittiöön  heti hedelmäkulhoksi.Toinen pienistä löydöistäni oli vanha malja, joka on juuri passeli kynttilänjalkasi. Pohjasta ei löytynyt mitään merkintöjä, en tiedä onko kotimaista tuotantoa. Kaunis ja edullinen oli tämäkin. Kupposesta maksoin 5e. 

Tällä viikolla täällä on aloitettu myös uusi käsityö. Tilkkulehden mukana oli joskus tullut hexagon sabluunoita, ja niitä päätin nyt opetella käyttämään. Onneksi netistä löytyi hyviä videoita kuinka näitä käsin ommellaan. Enpä kuvitellut, että minusta on tällaiseen käsin ompeluhommaan. Näiden teko on kuitenkin mukavaa ja valmista pintaakin olen tässä tv:n katselun lomassa saanut aikaiseksi. Aika näyttää mitä tästä lopulta saan aikaiseksi.
Muutaman päivän on satanut täällä meillä todella rankasti. Tänään kuitenkin aurinko myös pilkahti taivaalla. Loppuviikkoa kohden taas mennään vauhdilla, toivottavasti kauniissa säässä. Blogini lukijakaartiin on liittynyt muutama uusi lukija, lämpimästi tervetuloa ja leppoisaa illanjatkoa ihan jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. Auringonpaiste ilahdutti kotimatkalla ja tähän aikaan tuo taivaalla loistava täydellinen kuu. Maanantaina ennätin jo surra, että täysikuuta ei tässäkään kuussa pääse katselemaan. Maltahkohan mennä nyt lainkaan nukkumaan :)
  Hmm, mitähän kivaa tuosta kennostosta vielä teetkään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo aurinko tosiaan kummasti piristi muutaman harmaan päivän jälkeen, toivotaan että paiste jatkuu torstaina! Nyt löytyi syy myös huonosti nukuttuihin öihin, täysikuu :)

   Poista
 2. Kivat löydöt! Ja tuo kynttiläkippo on kaunis!
  Sateista on ollut täälläkin. Toivotaan, että hellittää jo...
  Leppoisaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olisi kiva kun viikonloppuna olisi hyvät lenkkeilysäät!

   Poista
 3. Hienot löydöt. Kirpparit ovat kyllä ihan loistavia paikkoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niitä on kiva kierrellä. Sehän on kuin eräänlaista aarteen etsintää.

   Poista
 4. Saman olen huomanut minäkin, että enää ei tee niin hyviä kirppislöytöjä. Ehkä pitäisi poiketa useammin. Tuo emalikippo on kiva, mukavasti retro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai onko sitä tullut tämän tavarapaljouden keskellä krantummaksi löytöjen suhteen :)

   Poista
 5. Ihania löytöjä olet tehnyt♥ Nuo kirppikset on niin hauskoja paikkoja, kun koskaan ei tosiaan tiedä mitä aarteita vastaan putkahtaa:) Mukavaa syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
 6. Kivat kirppislöydöt!
  Hyvää illan jatkoa!❤️

  VastaaPoista