sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Viikonlopun kirpparilöydöt

Heipä, hei!
Muutamia viikkoja pitäisi vielä jaksaa töissä ja sitten  kesälomille. Ajatukset on kovasti suunnattu kesäkotiin ja siellä pieniin sisustusjuttuihin. Muutamia kivoja juttuja  löysinkin tänään kirpparilta. Vanhan kauniin teepurkin, joka saa tällä viikolla toimittaa kukkamaljakon virkaa. Kukat poimin ojanpientareelta koiruuden kanssa lenkkeillessä.Peltirasian sisälle mahtuu hyvin pieni lasimaljakko, pysyy sisäpinnaltaan siisti purkki käyttökelpoisena. Ehkä tämä kaunis kukkapurkki pääseekin kesäkodin keittiöön teepussipurkiksi :)


Lisäksi löysin kauniit kangastabletit. Nämä oltiin viikattu kauniiseen  pinoon ja kääritty silkkinauhalla. Kotona kun kääreen avasin oli yksi liinoista täynnä tahroja, etteivät ne  lähteneet pesussakaan pois. Hiukan ihmetyttää ihmisten kierous, miksei voi reilusti laittaa hintalappuun tietoa yhdestä likaisesta liinasta. Itse en laittaisi myyntiin likaisia tuotteita. No, nyt minulla on 5 kaunista pöytätablettia kuuden sijaan. Nämä siis jo pesin ja silitin. Kristiina Koskivuoren Tampellalle suunnittelema kaunis pöytäliina lähti myös meikäläisen matkaan,samoin kuin tämä iso sydänkoriste kesäkodin makuuhuoneen seinälle. Kyllä olikin pitkästä aikaa kiva tehdä useampi löytö! Rahaa näihin sisustusaarteisiin kului yhteensä 20 euroa, ei paha!


 
Leppoisaa sunnuntaita sinne ruudun toisellekin puolelle!

16 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä!!! Olen kyllä samaa mieltä kirpputori etiketistä. Juurikin monta tuntia tavaraa hinnoitelleena laitoin reilusti jos jotain pientä vikaa löytyy. Toisaalta, en edes veisi kirppikselle sitä kuudetta likaista liinaa, vaan myisin reilusti vain ne viisi. Tai sitten juurikin reilusti ilmoittaisin tilanteen. Kovana kirppistelijänä arvostan rehellisyyttä ja sen takana seison itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä itsepalvelukirppikset luovat tätä, kun itse ei seiso myymässä voi likaisia ja rikkinäisiäkin tuotteita helposti pöydiltä löytyä. Itse olen aina pessyt ja silittänyt myyntiin lähtevät tuotteet ja tahraiset jättänyt tyystin myyntikuormasta pois.

   Poista
 2. Kokeile sappisaippuaa, sillä lähtee moni tosi hankala tahra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Likainen liina lensi jo roskiin. Harmittaa, vaikkeivat liinat kalliita olleetkaan. Sappisaippua pitääkin pitää mielessä tulevaisuudessa hankalia tahroja putsatessa.

   Poista
 3. Pöytäliina on tosi kaunis, hienoja löytöjä :)
  Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sinivalkoinen liina! Tulee ihan lapsuus mieleen ja semmoinen Viri-kaakaopurkki samoissa väreissä. Peltipurkki on ihana! Harmillista löytää käyttökelvoton kappale muiden joukosta. Itse en kehtaisi tehdä tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin, tuo liina muistuttaa Viri-purkkia! Pitääkin etsiä kesäkodin keittiöön myös sellainen :)

   Poista
 5. Todellakin hyvät kirpparilöydöt, ihana on tuo teepurkki!

  VastaaPoista
 6. Hienoja löytöjä! Kauniit kuviot ja värit molemmissa tekstiileissä. Olisipa paikka minne ostella tuollaisia kauneuksia... Hmmmm... (Tuo oli haikea huokaus):)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä!
  Kyllä on törkeetä piilottaa likainen muiden sekaan!
  Itse en kehtaisi sellaista tehdä!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Mukavia löytöjä, kaunis purkki josta on moneen:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa, koitetaan jaksaa vielä muutama viikko!

  VastaaPoista
 9. Täytyisipä itsekin poiketa kirppiksellä. Ties mitä aarteita löytyisi ;). Tuo peltipurkki on tosi kaunis ja aivan ihanat kesäkukkaset olet siihen poiminut :)

  VastaaPoista
 10. Kivat ostokset! Tuosta pöytäliinasta tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 11. Upeita löytöjä! Kyllä täällä kans niin fiilikset jo kesälomassa, pian se alkaa, enää tää viikko! :)

  VastaaPoista
 12. Ihania löytöjä oletkin tehnyt. Kaunis tuo teepurkkisi kukkasineen.

  VastaaPoista