torstai 16. kesäkuuta 2016

Täytetyt broilerinleikkeet

Viikolla tulee kokkailtua laiskanlaisesti, mutta kun tytär ilmoitti poikkeavansa töiden jälkeen päätin tehdä meille jotain pientä syötävää. Kaupasta löytyi broilerin perhosfileitä.( Helppohan tällaiset olisi itsekin leikellä rintaleikkeistä.)Rintaleikkeiden täytteeksi aurinkokuivattuja tomaatteja, fetajuustonjämät ja kasvimaalta tuoretta timjamia. Mausteeksi suolaa ja reilusti kurkumaa. Uuniin 175 asteeseen noin 45 minuutiksi.Leikkeiden kanssa syötiin raikasta kesäsalaattia!

Jälkiruoaksi mansikoita, mitäpä muuta! Kirpparilta löytyi kaunis vanha lasimalja, johon kesäinen jälkiruokatarjottava sopii mainiosti.

Täällä on tänään satanut kokopäivän kaatamalla. Toivotaan, että huomenna sateet jo hellittävät. Ihanaa illanjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Herkullinen ohje!
  Broileriruokia tulee syötyä usein. Tuota täytyy kokeilla!😊
  Ihanat mansikat kauniissa kulhossa!
  Mukavaa illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea, eipä tuo ruoka kaipaa edes perunaa tai riisiä. Mansikoita pitänee ostaa näyttävät niin herkullisilta. Täällä sataa ja taitaa sataa koko viikonlopun:( siitä huolimatta mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vatsa tuli täytee, eikä todella tarvitse lisukkeita muuta kuin salaatin.

   Poista
 3. Herkullista! Meilläkin tyttären kanssa on usein lisukkeena salaattia mutta miesväki vaatii aina perunoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meillä, miesten tarvitsee saada lisukkeeksi perunaa :) Viikolla yksin ollessa meillä ei paljon pottuja sitten keitelläkään.

   Poista
 4. Mitäpä se äiti ei tekisi, kun tytär tulee käymään! Ihanat herkut, etenkin ruokapuoli.

  VastaaPoista