torstai 26. marraskuuta 2015

Muutama joulukortti

Viime viikonlopun lumiset maisemakuvat saivat minutkin inspiroitumaan taas kortintekoon. Valmiiksi sainkin  kolme joulukorttia.


 
Jostain syystä nämä sinisen sävyt  miellyttävät omaa silmääni eniten.
Viikonlopun joulumyyjäisiin valmistautuminen alkaa olla loppusuoralla. Ensi viikolla ehkä kotiinkin ennättää laittaa jotain jouluista, suursiivous täällä ainakin olisi paikallaan :)  Mukavaa torstaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Tosi tosi kauniita ja tunnelmallisia joulukortteja! Ihanan vanhanaikaisia! Kyllä ostaisin myyjäisistä jos kohdalle osuisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää vain toivoa että myyjäisissä kauppa kävisi :)

   Poista
 2. kauniita ovat, täytyy ihailla korteista talvimaisemia kun täältä suli pois kaikki lumet ja jäljelle jäi mustat kadut...

  VastaaPoista
 3. kauniita ovat, täytyy ihailla korteista talvimaisemia kun täältä suli pois kaikki lumet ja jäljelle jäi mustat kadut...

  VastaaPoista
 4. ♥oi ihanuus, miten kauniita!

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Hyvään alkuun olet jo päässyt joulukortteilussa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kortteja. Mietin usein, että miten en itse enää pysty tekemää kortteja ollenkaan. Niitä tuli niin monta vuotta väännettyä, joten tuli kulutettua itsensä jotenkin niiden suhteen loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minullakin tässä kortinteossa on selvää innostuksen hiipumista. Paljon olisi materiaalia mistä tehdä, kun vaan alkuun pääsisi.

   Poista
 7. Upeita on, kauanko sinulla muuten yleensä menee yhden kortin tekemisessä aikaa? Varmaan riippuu mallistakin tietysti ja onko idea selkeänä mielessä :). Toivottavasti kauppa käy hyvin myyjäisissä, kivaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos inspiraatio iskee niin kortti syntyy vajaassa tunnissa. Välillä pyörittelen materiaaleja pitempään eikä valmista synny millään. Haluan kuitenkin että jokainen kortti olisi uniikki eikä kahta samalaista synny.

   Poista
 8. Miten ihania kortteja ja uniikkeja jokainen<3 Kunpa saisin itsekin aikaiseksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikoinaan tämä harrastus vei totaalisesti mennessään ja pieni omaisuus tuli tuhlattua kortintekotarpeisiin. Terauttista hommaahan tämä kortinteko on.

   Poista
 9. Kauniita kortteja! Täälläkin oli korttipaja pystyssä ja joulukortit on nyt valmiina postitettavaksi. Olen aika hätäinen ja kortit pitää valmistua nopeasti. Tänä vuonna skannasin suvun vanhoja talvikuvia kortteihin. Mukavaa adventinaikaa sinulle!

  VastaaPoista