sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Sunnuntain tunnelmia

Tähän viikonloppuun on mahtunut monenlaista ohjelmaa. Perjantaina vietettiin työkavereiden kanssa pikkujouluja ja lauantaina poikkesin ensimmäisissä Joulumyyjäisissä. Myyjäisistä kotiin tuomisina ihana ovikranssi.Netissä on ollut runsaasti kuvia lumisista maisemista. Meille tänne eteläänkin satoi viime yönä hiukan lunta ja aamulenkillä näytti tältä.
Sunnuntai on kulunut suurimmaksi osaksi keittiössä. Nuorimmainen on viikonloppuvierailulla kotona ja palailee tänään opiskelupaikkakunnalle. Teinkin tänään useamman ruoan, niin saa poika mukaansa valmista sapuskaa opiskelijaboksiin. Omasta nuoruudesta  on kivana muistona se, kun äiti kotona aina pakkasi ruokaa mukaan kun lähdettiin takaisin opiskelupaikkakunnalle.

Hitaasti valmistuu joulukortteja ensi viikonlopun joulumyyjäisiin, ompeluhommista puhumattakaan. No, pakkaan mukaan kaiken sen mitä valmiiksi nyt ennätän viikolla saada.                                  Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille ja kivaa alkavaa viikkoa!

19 kommenttia:

 1. Tännekin talvi tupsahti oikein kunnolla viikonlopun aikana :). Lapset ovat olleet lumesta riemuissaan, ihmekös tuo ja ekat minikokoiset lumiukotkin on jo tehty. Kaunis kranssi ja herkullisilta näyttää pojan mukaan lähtevät eväät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille lumi on varmasti varsinainen ilonaihe! Toivotaan että lumi pysyy maassa eikä muutu loskaksi.

   Poista
 2. Ihanan kranssin olet löytänyt ja joulukortit on tosi kauniit :)
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 3. ♥niin kauniita kortteja, ja kaunis kranssi-löytö! Juu, ruokien laitto kuulostaakin tutulta, just täyttelin erään poitsun jääkaappia ja pakastinta :) "perintönä" sain minäkin samat puuhat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla monessa perheessä :)

   Poista
 4. Todella kaunis kranssi! Lumisateen vuoksi jäi keräämättä havut ja sammaleet. No, ensi vuonna sitten.... Joulukortteja on tullut tehtyä tosi vähän. Ensimmäinen kortti on kuitenkin jo saajallaan, ihan henkilökohtaisesti vietynä :)
  Toivotaan, että ennätät ahertaa viikon aikana Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se talvi pääsi taas yllättämään :)

   Poista
 5. Huolehtivainen äiti, kun noin paljon ruokaa laitoit pojallesi mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on kiva tehdä ruokaa isosti, mikä nykyisin on aika harvinaista. Osa ruoista syötiin sunnuntaina ja vain osa lähti pojan matkaan.

   Poista
 6. Varmasti pojallesi jää myös ihanat muistot opiskeluajoilta, kun äiti eväät laittoi! Kaunis tuo ovikranssi, ei liikaa mitään, vaan oikeassa suhteessa koristeita. Harmi, että myyjäiset, joihin itse osallistun, on myös ensi viikonloppuna. Olisi ollut niin kiva tulla katsomaan sinun kauniita tuotteitasi ja korttejasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itselläni on niin hyvät nuoruusmuistot kun äiti lähetti matkaan ruokapaketin kera. Helpottaahan se nälkäisen nuoren arkea kun on edes muutamaksi päiväksi valmista pöperöä jääkaapissa ja samallahan sitä tekee hieman isomman satsin kun alkaa kokkaamaan.

   Poista
 7. Kaunis kranssi! Ja voi että miten ihanaa on saada ruokaa viemiseksi! :) Arvostaisin suuresti!

  VastaaPoista
 8. Upea kranssi, luo joulun odotuksen tunnelmaa:)
  Ihanaa kun äiti varustaa opiskelijan matkaan. Mikä sen mukavampaa nuorelle... ja äidille myös.
  Kauniita kortteja olet tehnyt. Aivan ihania:)

  VastaaPoista
 9. Ihana kranssi ja oooh noita joulukortteja.

  VastaaPoista