tiistai 3. marraskuuta 2015

Lomaterveiset länsirannikolta

Varsin lämmintä marraskuun viikkoa vietän lomaillen täällä Vaasassa. Eilen matkustin tänne koiran kanssa kaksin. Matka sujuikin varsin leppoisissa merkeissä koiran nukkuessa ja minun neuloessa.
Vaasassa puhaltelevat lämpöiset tuulet. Todella outoa, että marraskuussa on näin lämmin. Yleensä täällä länsirannikoilla puhaltaa hyytävän  kylmä viima mereltä.Aamulenkin sainkin tehdä varsin mahtavassa säässä. Pääsette tekin nyt nauttimaan kävelyreitistämme.


 
 


Yhdellä kirpparillakin ennätin jo kiertelemään. Nyt pitää vaan tarkkaan harkita mitä mukaan lähtee, sillä paluumatkakin tehdään junalla :)  Ehkä ihan hyväkin minulle, ettei kaikkia ihanuuksia joita kohdalle osuu, voi kotiuttaa.
                                                   Leppoisaa viikonjatkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hyvää lomaviikkoa! Viivi matkustaa tyylikkäästi omassa pedissään. Ihania tavaroita tuolla kirppiksellä. Heti tuli mieleen, että et voi nyt hankkia ihan kaikkea ihanuutta, jos joutuu junalla ne kuskaamaan kotiin. Tai voithan lähettää postipaketin itsellesi! Sehän olisi kuin joululahja etukäteen tai säästäisit sen jouluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellista terapiaa kun saa vain ihailla muittei ostaa :) jotain pientä kyllä tuoltakin kirppikseltä jo mukaan tarttui. Huomenna olisi aikomus käydä parilla muulla.

   Poista
 2. Hauskaa lomaa ja reissua! Viivi taitaa nauttia matkustuksesta - ainakin vaikuttaa niin tytyväiseltä :)
  Täälläkin mahtava ja lämmin keli, töissäkin saadaan ulkoilla urakalla ihan kuin alkusyksyllä.
  Aika kivan näköisiä mahdollisia löytöjä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle sopisi vallan mainiosti tällainen lauha talvi.

   Poista
 3. ♥oikein leppoisaa viikkoa teille reissulaisille!♥ kaikkea kivaa kirpparilla...

  VastaaPoista
 4. Oletko Combolla aikeissa käydä? On kyllä iso... Oikein hyvää lomaa, toivottavasti ilmat pysyisivät yhtä kauniina kuin tänään, koiruuden kanssa nautimme pitkästä lenkistä auringossa.

  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Combossa en ole koskaan käynyt, joten sinne olisi pakko suunnata. Toivottavasti löytäisin myös otain kivaa ja kevyttä :)

   Poista
 5. Mukavaa viikkoa ja lomailua :)
  Vaasa oli aikoinaan tuttu kaupunki, mutta vuosiin en ole siellä käynyt.

  Nautihan lempeistä tuulista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasa on minulle rakas paikka. Kiitos toivotuksista!

   Poista
 6. Julkisilla liikkuessa on kyllä mukava tehdä käsitöitä, junassa varsinkin. Harmittavan vähän tulee niillä nykyään itse vain liikuttua. Eilen oli kyllä uskomattoman kaunis ja lämmin marraskuinen päivä, tehtiin pieni eväsretki oikein sen kunniaksi :). Mukavaa loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voi miten mukavaa olisi matkustaa Viivin tapaan :) Emalimukit on ihania mutta näyttää niillä olevan ihan kunnon hinta!

  VastaaPoista
 8. Viivi on sitten matkustanut vuodeosastossa! Rennon näköistä matkustusta.... myös tuo neulominen ja junassa istuskelu:)

  VastaaPoista