lauantai 25. lokakuuta 2014

Kirpparilöytöjä ja uudet kengät

Paikkakunnallamme järjestettiin käsityötavaroiden kirpputori. Suuntasin sinne heti aamusta, koska aikaisempinakin vuosina  olen tehnyt hyviä löytöjä kyseisestä tapahtumasta. Kerran olin jo menossa itsekin myymään itselle tarpeetonta käsityötavaraa, mutta peruin osallistumiseni loppumetreillä, koska en raaskinutkaan luopua mistään :)Kivoja kangaslöytöjä tein taas ja muutamia muitakin juttuja tarttui mukaan. Siskoni on toivonut avainnauhaa  ja nyt löysin sopivia renksukoita joihin voin kangasnauhan kiinnittää.Kirpparikierroksen jälkeen pyörähdin vielä kenkäkaupassa. Minulta puuttui mustat nilkkurit ja tänään illalla niille on tarvetta. Onneksi paikallisesta K-kengästä löytyi sopivat. Lyhytvartisiin nilkkureihin on kiva pakkasilla yhdistää värikkäät  pitkät villasukat.Illalla olisikin sitten tarkoitus suunnata Helsinkiin ja herkutella hyvällä ruoalla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Illasta tuleekin varmasti mukava hyvässä seurassa.

   Poista
 2. Sepä se, eihän noista käsityötarvikkeista raaski luopua, vaikkei niistä ehkä koskaan tule tehtyä mitään ;D
  Hauskaa iltaa herkkujen ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sanos muuta. Tuntuu ettei voi luopua mistään kun eihän sitä koskaan tiedä koska mitäkin härpäkettä tarvitsee :)

   Poista
 3. Kivat nilkkurit! Mielenkiintoinen kirppari, missä se pidetään? Minulle on kertynyt ompelutarvikkeita vuosien varrella yli oman tarpeen, joten niitä olisi kiva myydä tuollaisella kirpparilla :)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisen kirpputorin järjestää Nurmijärven työväenopisto kerran vuodessa.

   Poista
 4. Kertakaikkisen ihania kankaita <3 Voi tuon keltaisen pallokankankaisen avainnauhan tahtoisin minäkin. Kengät on myös sievät ja näen ne niin pitkien villasukkien kaverina. Mukavaa lauantaita Anni :)

  VastaaPoista
 5. Noista kangaslöydöistä loihtinet mukavia juttuja!

  VastaaPoista