perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannustunnelmia

Meillä keskikesän suurta juhlaa vietetään hyväksi todetulla kaavalla. Useamman vuoden olemme Juhannusta viettäneet kotosalla ilman sen kummempaa stressiä pitkistä automatkoista, pakkaamisesta, sopivan sään arvuuttelusta ja itikoista.



Seurana ihanat naapurit vietämme iloista iltaa hyvän ruoan ja korttipelien parissa. Tänään toimimme isäntäparina naapureillemme ja huomenna pääsemme vastavuoroisesti nauttimaan heidän loihtimiaan herkkuja.



Ja mikä parasta saa nukkua omassa sängyssä hyvät yöunet. Iän karttuessa huomaan tulleeni ronkeliksi näiden yöpymispaikkojen suhteen :) Toivottelen kaikille täällä piipahtaville oikein leppoisaa Juhannusta !

15 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Oikein mukavaa juhannusta Sinullekin! Minulla on vähän sama juttu, että haluan ja saan tällä kertaa olla kotona. Tosin toinen puolisko haikailee sisarustensa seuraan suvun mökille, nyt vaan kelit ei suosi ja olemme ainakin tänään kotona. Teen tilkkutöitä, tykkään.
    Kaunis kattaus. Edellistä käsityökassia myös tässä kehun. Minulla olisi semmoiselle käyttöä. Ehkä teen samanlaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli mukava herätä omassa sängyssä :) Onneksi meillä miehen kanssa samansuuntaiset näkemykset Juhannuksen vietosta, eikä kumpikaan haikaile mökille. Sinne mennään sitten lomanviettoon. Mukavaa Juhannuksen jatkoa sinne :)

      Poista
  3. Mukavaa juhannusaattoa ja -päivää!
    Tänään saatiin ruokailla mieskullan kanssa ulkona auringonpaisteessa - ihan omassa kotona myös. Ei ruuhkassa matkustamista mennen tullen! Ei itikoitten syötävänä rantamökillä! Ikä tekee tehtävänsä Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. Kun ikää tulee lisää sitä rupeaa arvostamaan kummasti tiettyjä asioita :)

      Poista
  4. Oikein hyvää Juhannusta sinulle 🌸

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa oikein mukavalta tavalta viettää Juhannusta! Ja oma sänky on kyllä paras paikka nukkua! =D
    Ihanaa Juhannusta Anni! <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos, ihanasta Juhannuksesta ja herkullisista ruokalajeista!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, ihanasta Juhannuksesta ja herkullisista ruokalajeista!

    VastaaPoista