lauantai 27. kesäkuuta 2015

Elämäni ensimmäinen Brita-kakku

Tänään saatiin jälkikasvu pitkästä aikaa saman pöydän ääreen ruokailemaan. Kesällä kaikilla tuntuu olevan niin paljon omia menoja, ettei jo tavaksi muodostuneet sunnuntaitreffit aina onnistu. Grilliherkkujen lisäksi päätin leipoa elämäni ensimmäisen Brita-kakun. No, kakkupohjan jouduin tekemään kahteen kertaa, koska ensimmäinen epäonnistui totaalisesti! Onneksi kotona oli reilusti kananmunia ja muita tykötarpeita. Onnistuneen kakun reseptin nappasin täältä.



Kakun välissä ja päällä kotimaisia mansikoita ja vadelmia. Uskomatonta että kotimaisia vadelmia saa jo, taitavat olla kasvaneet nämä kasvihuoneessa :) Makoisia marjoja olivat ja kakku teki kauppansa.



Olen vihdoin saanut avattua Instagram -tilin ja minut löytää sieltä nimimerkillä: kotonaanninkanssa
Heleää lauantain jatkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. ♥apua...en kestä tällaisia kuvia.. ;) niiiiiin hyvää!

    VastaaPoista
  2. Kesä herahti kielelle :)
    Mie ajattelin pyöräyttää vielä pienen lettutaikinan lauantai-illan päätteeksi Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lettuja ei ole tullutkaan tehtyä aikoihin, nekin ovat niin herkkua!

      Poista
  3. Voi tuo kakku tuo ihanat, nostalgiset muistot mieleen, sillä hääkakkumme oli äitini tekemä Brita-kakku<3 Itse en ole sellaista kylläkään koskaan tehnyt, mutta nyt sainkin sinulta idean tehdä sitä heinäkuun merkkipäiväksemme. Tästä tuleekin kiva yllätys koko perheelle ja varsinkin meille kahdelle. Kiitos, Anni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlistimme tällä kakulla myös maanantaina koittavaa hääpäiväämme :) Vaikeuksien kautta sain herkullisen lopputuloksen aikaiseksi :)

      Poista
  4. Voi Nam mikä herkku. Tänään suunnittelin mansikkakermakakkua. Mansikat hankin, mutta taidankin tehdä raparperimansikka piirakkaa. Kiva kun sinäkin tulit instagramiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän ekat mansikat ovat niin herkkua :) Instaan tilin tekoa olen harkinnut jo pitkään. Vasta tänään sain aikaiseksi :)

      Poista
  5. Näyttävän näköinen ja kesäinen kakku! Kaikki herkulliset ainesosat samalla lautasella.

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköinen kakku! Meillä herkutellaan Brita-kakulla silloin tällöin myös, mutta se on aina äitini tekemää... mulla siis korkkaamatta vielä oma Brita-kakkuleipomus :D Josko minäkin tänä kesänä...
    Kiva, kun oot instassa, tavataan siellä(kin)!

    VastaaPoista
  7. Brita-kakku on niin herkkua, mutten minäkään ole sellaista koskaan tehnyt.

    VastaaPoista
  8. Herkullisen näköinen kakku!!!

    VastaaPoista