keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Keväisempiä värejä lasitetulle parvekkeelle

Vaasassa puhaltaa kylmä pohjoistuuli ja ilma tuntuu muutenkin kaikkea muuta kuin keväiseltä. Päätettiin piristää päivää pienellä muutoksella vanhempieni lasitetulle parvekkeelle. Ennen muutosta näky oli tällainen. Parveke on vanhemmillani ahkerassa käytössä aina keväästä syksyyn ja sinne kaivattiin piristystä.Neliönmuotoiselle parvekkeelle hankittiin viime kesänä kulmasohva, jossa oli varsin tummat istuintyynyt. Nyt osa tummista tyynyistä sai kyytiä ja tilalle ommeltiin kesäisiä kukkatyynyjä.Jotta vaikutelma ei mene liian hempeäksi, ompelin myös muutaman yksivärisen tyynyn asustepuuvillasta. Kesähelteillä parvekkeella ei tarvita lampaantaljoja, mutta näin keväällä ne lisäävät istumamukavuutta.Lopputuloksesta tulikin varsin kesäinen ja pirteä. Nyt vaan odotellaan hieman lämpimämpiä kelejä, että päästään parvekkeelle kahvittelemaan.


Mukavaa keskiviikonjatkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Muutos oli positiivinen ja ihanan keväinen. Viivi on hyvin juonessa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovastihan nuo tykkäsivät muutoksesta ja Viivi kovasti jo odottrlee kahviherkkuja :) Tänään kuitenkin liian kylmä parvekekahvitteluun.

   Poista
 2. Vanhempiesi parvekkeesta tuli pirteä ja valoisa. Tuo pionikangas on kaunis. Nyt tuli kesää ikävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaat olivat varsinkin äitini mieleen kovasti. Kiva oli myös ilahduttaa näitä rakkaita ikäihmisiä pienellä muutoksella!

   Poista
 3. Heti tuli kevät parvekkeelle kun laitoit nuo kauniit kukkatyynyt ja kukkaset. Samoin nuo yksiväriset tyynyt ovat kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paeveke on kesällä aika kuuma, eikä siellä viihdy oikeat kukat. Tyynyt saavatkin tuoda toivottua kukkaloistoa parvekkeelle.

   Poista
 4. Että pienellä vaivalla voikin saada noin suuren muutoksen aikaan! Ihana! Viivi on niin söpö, että sopii joka paikkaan vaikka koristeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kiva tehdä, kun huomasi kuinka paljon iloa se vanhemmilleni tuottaa. Viivi oli ihan hölmistynyt kun ei pöytää katettu kahviherkkuja :)

   Poista
 5. Hienot värit! Kesä ja valo tuli parvekkeelle! Viivi <3

  VastaaPoista
 6. Ihanan väriset tyynyt, todella hieno muutos :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Laitoin ihanan kassisi esille blogiini. Kassi sai jo monta ihailua kauppareissullani :D KIITOS

  VastaaPoista
 8. Siitä tuli hieno muutos!
  Ihanat kukkatyynyt!

  VastaaPoista
 9. Kylläpä uudet tyynyt raikastivat ilmeen! Joskus ei kyllä paljoa tarvita niin lopputulos on ihan erilainen. Viivi sopii tyynyjen sekaan kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteistanne! Tänään päästiin nauttimaan kahvittelusta uudistuneella parvekkeella. Huomenna matkustan jälleen kotiin!

  VastaaPoista
 11. Kaunista ja toi kyllä hiukan sitä kaivattua väri noi tyynyt!

  VastaaPoista