torstai 7. huhtikuuta 2016

Keväisiin ajatuksiin

Instassa on  jo vilahdellut paljon kauniita kuvia Helsingin messukeskuksessa tänään avatuista Kevätmessuista! Sinne minäkin suuntaan tyttären kanssa lauantaina. Voitin kaksi vapaalippua erään blogin arvonnassa ja ajattelin ommella kiitokseksi puutarhablogin pitäjälle kukkaron.No, pusseja syntyi kaksi. Toinen vieläpä kaksipuoleinen. Ensin kastellaan pieniä taimia ja sitten hurahtaakin kukkaset hurjaan kasvuun. Kukkaron kääntöpuolella kasvaakin kaunis keltainen kukka. Ja se synttäriarvontakin on tulossa sitten lopulta viikonloppuna. Mukavaa illanjatkoa kaikille :)


19 kommenttia:

 1. Kivat iloiset kevätpussukat!

  VastaaPoista
 2. Hei Anni,
  sinun blogiasi on kiva seurata. Nyt heräsi kysymys näistä sinun aplikaatioista. Käytätkö liimaharsoa ennen kuin ompelet nuo kuvat kiinni kankaaseen?
  terveisin ~alice

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! Kyllä käytän kaksipuolista liimaharsoa näiden teossa. Yleensä piirrän siihen liimaharson paperisuojukseen kuviot ja sitten vaan leikkaan ja silitän kuviot paikoilleen. Liimaharso estää kangasta myös rispaantumasta, joten kuviot kestävät pesuakin ilman siksak kiinnitystä. Näiden teko on mukavaa, joskin hartiajumppa ompelutöiden jälkeen on paikoillaan :)

   Poista
 3. Todella ihanat kukkarot kukkakuvioineen!

  VastaaPoista
 4. Puutarhaihmiselle sopivat kukkarot :-)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana idea kaksipuolisessa kukkarossa! Toinenkin niin nätti. Mukavaa huomista messupäivää!

  VastaaPoista
 6. Sievät ja keväiset! Osuva kiitoslahja puutarhaihmiselle!

  VastaaPoista
 7. Hauska idea tuossa kaksipuoleisessa pussukassa. Niin ihana pirtsakoita ompeluksia taas!
  Veikkasin ihan oikein, mistä arvonnasta liput voitit Ü Ihanaa messulauantaita teille <3 Itse en tänä vuonna pääse ja sekös harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotankin jo innolla huomista päivää! Kiva päästä ihastelemaan kaikkea kaunista.

   Poista
 8. Minä messusin koko tämän päivän. Saatan matkia sinua tuon pussukan teossa. Laittaisin lisään siemeniä ja lähettäisin innokkaalle puutarhuriystävälle. Ethän pahastu? Nautinnollista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna annoin kahdelle ystävälleni lahjaksi juuri sellaiset pussit, joihin olin applikoinut pieniä taimia ja sisällä pusseissa oli kukkien siemeniä. Idea on vapaasti käytettävissä! Messukuulumisia nyt vaan blogiin Marle!

   Poista
  2. Kiitos! Hmm, en nyt taida viitsiä ja kamera ei kotona, joten vain kännykuvia olisi tarjolla.

   Poista
 9. Ihanat kukkarot, Pidä hauskaa messuilla

  VastaaPoista
 10. Niin suloiset pussukat! <3

  VastaaPoista