tiistai 29. joulukuuta 2015

Ompelukoneen suojus

Muutama ylimääräinen vapaapäivä mahdollisti tämän jo pitkään vireillä olleen suunnitelman toteuttamisen. Muutamassa blogissa olen ihastellut kauniita ompelukoneen suojia ja nyt vihdoin ennätin itsellenikin sellaisen tekemään.

 
 

Tämän omani ompelin farkkukankaasta. Kevyesti vanulla topattu suojuksen koristelin aiheeseen sopivalla  ompelukoneapplikoinnilla. Toiseen sivuun ompelin myös pienen taskun tärkeille tilkkutyövarusteille.


Josko nyt oppisin peittelemään koneeni aina ompelutöiden päätteeksi. Kyllähän tämä vähentää pölyn laskeutumista  koneen sopukoihin.


Odottelen täällä malttamattomasti muutamaa kirjatilausta, jotka tein jo ennen joulua. Kangaskaupoillakin eilen jo kävinkin. Tarkoitus olisi seuraavaksi opetella paper piecing  tekniikkaa.

 
 
Kirpeää pakkastiistaita kaikille täällä piipahtaville!

12 kommenttia:

 1. Voi miten ihana mekko sinun koneella on! Onneksi minun kone ei tiedä siitä mitään, muuten alkaisi vaatimaan itselleen samanlaista. Ehkä yllätän hänet,joskus. Pilkkukankaat uppoaa aina. Ja autokangas näyttää hyvältä. Toivottavasti saat pian kirjasi ja ompeluaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesti suunnitteluvaiheesta toteutukseen tässä projektissa :) Uusia suunnitelmia pukkaa ja koska ulkona on niin kylmä voi hyvällä syyllä istua ompelelmassa, eiks vaan?

   Poista
  2. Ehdottomasti kyllä!

   Poista
 2. Aivan ihana suojus! Kerrassaan suloinen. Kukkanapitkin sopii hienosti nappuloiksi!

  VastaaPoista
 3. Upea suojus ja kivasti oranssinen kun siitä tykkäät:)Ihanan raikkaalta näyttävät nuo oranssin ja keltaisen pilkahdukset:)

  VastaaPoista
 4. Ihana suojus, päihittää ne kamalat muoviset suojapussit mennen tullen.
  Talvi taitaa sittenkin tulla, ihania pakkaspäiviä on ollut jo monta

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana suojus, enpäs ole tuollaisia aiemmin nähnytkään, ihan uniikkikappale :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upea ompelukoneen mekko ja tarvikepussukka on varmaan hyvä!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno suojus, minullakin nämä on olleet mielessä, myös saumurille:). Ehkä tänä vuonna saan aikaiseksi...

  VastaaPoista