tiistai 4. syyskuuta 2012

Kuumaa kanakeittoa

Ihme flunssia pyörii lähipiirissämme. On vuotavia neniä ja kipeitä kurkkuja. Lämmin lempeä kanakeitto on oikeaa täsmäruokaa nuhanenille.Tein viikonloppuna ison kattilallisen keittoa näistä raaka-aineista; perunaa, porkkanaa, Koskenlaskija sulatejuustoa (viherpippuri), kookosmaitoa, värikkäitä pakastevihanneksia, sipulia , kanalientä,tuoretta  korianteria ja persiljaa sekä tietysti broileria suikaloituna.


Keittoruoka on muutenkin ihanteellista alkuviikon ruokaa. Välillä emme ennätä illalla saman pöydän ääreen ruokailemaan, silloin tästä kattilasta on jokaisen helppo ammentaa itselleen syötävää.


Välillä nuorison suunnalta kuuluu napinaa, kun samaa ruokaa syödään useampana päivänä. Äidille kuitenkin varsin helppoa ja sopivaa :)


Makoisaa tiistaita.

5 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä!
  Ja se on aina tämä sama ongelma, mitä tänään syötäisiin? Meilläkin syödään samaa ruokaa useana päivänä. Välillä pakastan ja pidän muutaman päivän "tauon".

  VastaaPoista
 2. Hei, meillä tehdään tänään kanakeittoa. Vähän samantyyppistä. Jos jaksan, laitan ohjeen blogiin...

  VastaaPoista
 3. Kanakeittosi näyttää hyvältä. Taidan kokeilla jotain samansuuntaista tänään :)

  VastaaPoista
 4. Onpa herkullisen näköinen keitto! Pitääpä joskus kokeilla laittaa kookosmaitoa keittoon! sulatejuustolla olen tehnyt ja vokeissa kookosta käyttänyt, mutta keittooon - hmmm. Nam!

  VastaaPoista