sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Uusi sohva

Eilinen päivä kului huonekalukauppoja kierrellen. Useampaa sohvaa koeistuttiin, varsinaista hyötyliikuntaa reisille ja pakaroille :)  Tässä muutamia sohvia joita harkitsimme. Nämä Askon sohvia:
 
 

Yllättävän helposti pääsimme lopulta yhteisymmärrykseen mieheni kanssa siitä  "meidän sohvasta". Koska nykyinen sohvamme on kaksityynyinen ei oikein osattu katsella edes sellaisia, joissa oli kolme istuintyynyä.


Sohva tulee olemaan tällainen Iskun Linda sohva, kylläkin yksivärisellä verhoilulla. Kankaaksi valitsimme neutraalin pellavanvärin. Viivi on tottunut loikoilemaan sohvalla ja uudellekin sohvalle pääsee "vartiotehtäviin". Onneksi istuintyynyjen päälliset voi vesipestä. Sohvaa joudumme nyt odottelemaan nelisen viikkoa, taitaa odottavan aika käydä pitkäksi. Lisäksi ostimme Juvilta ihanan puisen kaapin eteiseen. Siitä kuvia kunhan saamme sen maalauksen jälkeen  kotiin.
Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Voi, että haluaisin uuden sohvan.
  Meillä nyt sellainen harmaa kulmasohva, josta en enää yhtään tykkää.
  Nyt vain taitaa olla turha edes ehdottaa uuden hankkimista, kun saimme "perintönä" vaalean nahkakaluston...en tykkää yhtään nahkahuonekaluista....tuolla alhaalla varastohuoneessa se nyt on...:)

  VastaaPoista
 2. Kiva, ajaton malli!
  Kyllä ne viikot hurahtavat nopeasti!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää:) Minä ottaisin heti tyynyn pään alle tuolle sohvalle ja katselisin telkkua...eikä kävis niskaan;-DD

  VastaaPoista
 4. Onnittelut. Selvisitte tehtävästä. Löysitte kivan sohvan, jossa Viivikin varmasti viihtyy!

  VastaaPoista
 5. Todella ihana sohva teille tulossa! Kiva juttu!

  VastaaPoista
 6. Hei Anni, täältä löytyy paljon kaikkea kaunista, poikkean toistekin!

  VastaaPoista
 7. Kaunis ostos :)
  Iloisen mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Sohvan valinta osui ihan nappiin! Meille on myös hankittu huonekaluja Juvista - innolla odotan kuvia hankinnastanne :)
  Hymyjä ja haleja♥

  VastaaPoista