Laiskana letunpaistajana päädyn usein tekemään välipalaksi pannaria. Tässä onkin helppo ohje tähän herkkuun:
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja ( osan jauhoista voi korvata leseillä)
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 kananmunaa
Sekoita maitoon jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota noin puoli tuntia. Vatkaa munat kevyesti vaahdoksi ja lisää maito/jauho seokseen. Paista uunissa 200 asteessa reilut puoli tuntia. Parhaimmillaan pannari on lämpöisenä hillon ja kermavaahdon kanssa. Hyviä herkutteluhetkiä torstaipäivään!
No, nam! Pannukakku on hyvää!
VastaaPoistaJes, ja minä ainakin "kuvittelen" sen olevan tosi terveellistäkin kun laitan mukaan leseitä eikä taikinaan tule lainkaan rasvaa :)
VastaaPoistaVoi kiitos maukkaasta ohjeesta :)
VastaaPoistaVarmasti taivaallisen hyvää!