torstai 3. toukokuuta 2012

Voihan pannukakku!

Laiskana letunpaistajana päädyn usein tekemään välipalaksi pannaria. Tässä onkin helppo ohje tähän herkkuun:

6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja ( osan jauhoista voi korvata leseillä)
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 kananmunaa


Sekoita maitoon jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota noin puoli tuntia. Vatkaa munat kevyesti vaahdoksi ja lisää maito/jauho seokseen. Paista uunissa 200 asteessa reilut puoli tuntia. Parhaimmillaan pannari on lämpöisenä hillon ja kermavaahdon kanssa. Hyviä herkutteluhetkiä torstaipäivään!

3 kommenttia:

  1. No, nam! Pannukakku on hyvää!

    VastaaPoista
  2. Jes, ja minä ainakin "kuvittelen" sen olevan tosi terveellistäkin kun laitan mukaan leseitä eikä taikinaan tule lainkaan rasvaa :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos maukkaasta ohjeesta :)

    Varmasti taivaallisen hyvää!

    VastaaPoista