lauantai 23. kesäkuuta 2018

Kevyet grillinyytit ja remppakuulumisia

Juhannusta on vietetty täällä maalla todella vaihtelevissa sääolosuhteissa. Juhannukseen on mahtunut kaatosadetta, kovaa tuulta ja  auringonpaistetta vuoron perään. No, se ei ole kovasti harmittanut, sillä  remppahommat täällä kesäkodilla ovat edenneet mukavasti sadesäällä. Saimme eteisen tapetoitua ja maalattua. Nyt enää puuttuvat listat huoneesta. Päädyimme uusiin lattia ja kattolistoihin, joiden asennus menee nyt heinäkuulle.Olen todella tyytyväinen tapettivalintaamme. Aluksihan tähän huoneeseen oltiin suunniteltu valkoisia hennolla kuviolla olevia tapetteja. Loppumetreillä tapetit menivät kuitenkin vaihtoon ja päädyimme kotimaiseen paperitapettiin, jossa on hento kullattu kuviointi.

Tänään ollaan syöty jääkaappia tyhjäksi, sillä huomenna on suunta kohti kotia. Jääkaapissa oli reilusti vielä vihanneksia ja päätin tehdä grilliin meille vihannesnyytit. Näihin nyytteihin silppusin ihanaa kesäkaalia, uuden sadon sipuleita varsineen, pari porkkanaa ja tomaattia. Koko komeus maustettiin lorauksella oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä. Lisäsin myös myllystä hieman karkeaa suolaa ja pippurisekoitusta.
Tulipa ihana lämmin lisäke grillimakkaran seuraksi. Kannattaa kokeilla ja tähänhän voi silputa muitakin jääkaapista löytyviä raaka-aineita. Grillin ylätasolla folionyytit kypsyivät n. 15 min.

Toivottavasti sinunkin juhannus on sujunut mukavissa merkeissä. Leppoisaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

17 kommenttia:

 1. Tuo tapetti näyttää tuohon tilaan hyvältä valinnalta. Vaikka en kesäkotianne tunne, tuli heti tunne, että passaa myös talon tunnelmaan :)
  Turvallista kotimatkaa teille ja mukavaa juhannuspäivän illan jatkoja!

  VastaaPoista
 2. Juu tämä tapetti on nappivalinta tähän vanhaan taloon. Tietyllä tapaa arvokkuutta tulee tuosta kultakoristeesta. Toivotaan ettei huomenna ole ruuhkaa teillä.

  VastaaPoista
 3. Tapetti on kyllä tosi kaunis! Ihania herkkuja..nam:) Leppoisaa juhannuksen jatkoa 😊💕🌸

  VastaaPoista
 4. Kaunis tapetti!
  Kiitos mukavasti on mennyt juhannuksen vietto!

  VastaaPoista
 5. Hauska nähdä tuo tapettivalintanne! Kaunis on. Itsekin tuota sarjaa ja nimenomaan tätä mallia olen pitänyt ykköslistallani, mutta vielä emme ole tapetointivaiheessa.

  Mistäköhän minä saisin remontti-inspiraation...? Juuri todettiin miehen kanssa, että nyt on juhlat juhlittu ja pitäisi vaihtaa fokus remontointiin. Viimeisen työviikon jälkeen selviää, onnistummeko saamaan remppavaihteen päälle ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapetti on todella kaunis ja sopii vanhaan taloon. Meillä remppahommat pyritään tekemään aina loman alussa pois alta. Kyllähän tämä jokakesäinen remontointi välillä myös puuduttaa.

   Poista
 6. Todella kaunis tapetti ja vanhaan taloon ihan kuin voi puuroon <3

  Hyvää remonttia edelleen - hienoa jälkeä tulee!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis tapetti! Ihailen kuinka aikaansaavia te olette, aina valmistuu jotain. Kesäkodistakin tulee varsinainen kaunotar!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä jaksaa, jaksaa! Välillä on kuitenkin huilattava. Tätä kohdetta vaan on niin mukava remontoida omannäköiseksi!

   Poista
 8. Tosi kaunis tapetti. Olitte ahkeria, me vain laiskottelimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin sen laiskottelun taidon osaan :)

   Poista
 9. Aivan huippuihanuus tuo tapetti.

  VastaaPoista
 10. Tapetti on hyvä valinta, hillitty ja kaunis. On siinä puuhaa kun kaiken tekee itse, vaikka onhan se mukavaakin. Nyytit menee kokeiluun.

  VastaaPoista